Andreea Marin, criticată că-și duce fiica la o școală «de lux»


    Andreea Marin (41 de ani)foto: Arhiva Personală
Andreea Marin (41 de ani)foto: Arhiva Personală

Ei bine, dacă elevii care sunt înscriși la instituții publice de învățământ se mai pot bucura de vacanță până la 12 septembrie, unele școli private au alt program. S-a bucurat toată vara de compania Violetei, însă, luni (29 august), Andreea Marin (41 de ani) și-a dus fetița la prima zi de școală.

Vedeta a marcat momentul cu o fotografie din învălmășeala de copii, nerăbdători să se întoarcă în sălile de clasă și să se întâlnească cu profesorii și colegii.

Andreea Marin și-a condus fiica la prima zi de școală, după vacanță
Andreea Marin și-a condus fiica la prima zi de școală, după vacanță

„Prima zi de școală! Ce forfotă și ce emoție frumoasă! Prin copiii noștri, suntem și noi din nou copii”, a scris Andreea Marin, pe pagina personală de Facebook.

Pentru că nici nu s-a încheiat ultima lună de vară, fanii Andreei au fost confuzi. „A început școala?”, „Anul școlar 2016-2017 începe pe 12 septembrie”, i-au atras atenția în rubrica de comentarii. Iar răspunsul „Zânei” i-a revoltat și mai mult: „Nu în toate școlile. Unele încep astăzi”.

Mai mulți internauți au criticat-o că își duce fiica la o școală particulară. „Adică unele școli... de lux. Că doar ne permitem...”, „Ce nu înțelegeți, fata Andreei Marin merge la școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?” și „Noi trăim în rând cu lumea, numai bogătașii au bani de școli private... Noi ne ducem copiii la școlile de stat... și acolo avem dascăli foarte buni”, i-au scris aceștia.

Cu toate acestea, în rubrica de comentarii a Andreei Marin a existat și o altă tabără: fanii care i-au urat succes Violetei în noul an școlar. „Mult succes școlăriței și complimente mamei”, „Mult succes, baftă multă”, i-au scris prietenii virtuali.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png