Andreea Marin, dezvăluiri fără perdea: «Sexul după 40 de ani ţine de partenerul de viaţă. Am întinerit!»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin foto: Click!
Andreea Marin foto: Click!

Au trecut trei ani de când Andreea Marin a intrat într-o altă relaţie amoroasă, cea cu consulul Adrian Brâncoveanu. Venită după câteva eşecuri sentimentale, vedeta experimentează o perioadă de linişte şi de împlinire sufletească. Şi se pare că Zâna Surpizelor primeşte şi dăruieşte magie şi în dormitor, nu doar în campaniile umanitare pe care le tot lansează. Într-un interviu pe canapeaua lui Mădălin Ionescu, Andreea Marin a atins şi un subiect fierbinte, cum este viaţa intimă, despre care se ferea până acum să vorbească în public.

Andreea Marin şi Andreea Marin (44 de ani) nu doar că a întinerit alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul ei de viaţă mai mic decât ea cu 10 ani, ci a devenit şi mai îndrăzneaţă în declaraţii. Invitată la Mădălin Ionescu Show, vedeta a mărturisit că acum la vârsta pe care o are în buletin a ajuns la o înţelepciune şi o linişte sufletească după care a tânjit toată viaţa. Se iubeşte de trei ani cu consului României în Libia şi este extrem de fericită. 

"Întreaga viaţă noi alergăm după echilibru. Nu ne înţegem pe noi, dar mai ales pe alţii, aşa că nu ştiu cum am vrea să-i schimbăm?!  Am o înţelepciune a vârstei şi o linişte s-a aşternut în mine. Am întinerit. Am învăţat să spun «NU». Anjusesem să mă extenuez şi să ajung pe perfuzii din dorinţa de a-i ajuta pe toţi cei care mă solicitau. Cu toate acestea, nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor", a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, împreună la o gală în Madrid
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, împreună la o gală în Madrid

Întrebată despre viaţa intimă, vedeta a lăsat să se înţelagă că nu are de ce să se plângă. "Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa. Eu cred că ţine ( n.r. sexul) ţine de partenerul pe care îl ai, nu de vârstă. După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el", a subliniat Andreea Marin.

Cum au devenit un cuplu Andreea Marin şi consulul Adrian Brâncoveanu    

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu se pregătesc să bifeze deja trei ani de relaţie, timp în care vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală. Cei doi s-au cunoscut , la un spital, într-un moment nefericit pentru diplomat. "Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata...Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România (...) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte", a completat Andreea Marin.

Vedeta şi iubitul ei au fost recent prima lor "vacanţă de vară", în septembrie. Cei doi au fost în Rhodos, Grecia, de unde au trimis clipuri video şi imagini fanilor şi apoi în Madrid. "Toate imaginile, fotografiile şi filămările sunt făcute de Adrian. El a filmat cu drona. Este foarte priceput la chestii tehnice, dincolo de meseria pe care o are de diplomat", a mai spus Andreea mândră de iubitul ei.  

Citeşte şi:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, într-o rochie prin care s-a ghicit tot. Nu e cea mai bună ținută a ei

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu