Andreea Marin, dezvăluiri și imagini personale din culisele Masked Singer: «Așa arăta tricoul schimbat după fiecare dans»

image
Andreea Marin a fost Muma Pădurii la Masked Singerfoto: PRO TV

Se știe deja că trofeul Masked Singer a fost adjudecat de Andreea Marin, cea care a dat viata celei mai enigmatice măști din acest sezon: Muma Pădurii. Vedeta este asaltată cu întrebări despre această experiență, așa că a dat din casă detali și fotografii personale.

"Bună dimineața, prețuiește viața! (...) Iată și câteva fotografii din cabina mea, din culisele emisiunii, în prima imagine eram pregătită să intru în costumul Muma Pădurii și să dau piept cu prima proba din concurs. În cea de-a doua poză, vedeți cum arăta tricoul schimbat după fiecare dans, costumul meu cântărea zeci de kilograme și se sprijinea pe un cadru metalic greu pe care-l purtam pe umeri și pe spate, iar greutatea lui era diferită pe o parte, căci corpul personajului era diform, așa că purtam kilograme în plus pe o parte a corpului, acolo unde Muma avea o cocoașă".

image
Așa arăta tricoul Andreei Marin, după fiecare dansfoto: Facebook

"Schițele din cabina mea erau desenate de colegii de echipă ce au făcut costumele, jos pălăria pentru munca lor elaborată si dificilă! Pictura făcută de mine era un indiciu oferit detectivilor în emisiune, iar ultimul desen reprezintă un gând, un sentiment așternut pe hârtie într-o scurtă pauză: «Purtăm măști toată viața, în fiecare zi. Pentru că ne ferim, pentru că ne păcălim, pentru că vor alții... Să nu uităm că, dincolo de măști, nu sunt doar alte chipuri... Sunt inimi care bat cu putere»", a scris Andreea Marin pe Instagram.

image
Schițele cu Muma Pădurii, din culisefoto: Facebook

Andreea Marin: "A fost inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența"

Într-un interviu acordat pentru Click!, Andreea Marin a vorbit despre cât de greu i-a fost să ducă acest personaj, cu care, iată, a câștigat al doilea sezon Masked Singer România. "Să cânți schimbându-ți timbrul, când orice inflexiune te poate trăda, nu e ușor. Să și dansezi sub un costum inexpresiv și care nu îți îmbracă direct corpul, ci e ca o carcasă, deci nu poți imprima direct mișcările tale și expresivitatea, e dificil, dar te face să fii creativ. O provocare. A fost nou, inedit, de neînchipuit înainte să trăiesc experiența! Și am simțit o libertate extraordinară să pot intra în pielea altcuiva, fără că acesta să fie judecat subiectiv, prin prisma faptului că actorul e un om cunoscut publicului!", a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Citește și:

Nu ar fi zis nimeni! Cine este Șaorma de la Masked Singer România sezonul 2

Interviu de senzație cu Muma Pădurii! Click a aflat cele mai incitante secrete ale vedetei care s-a ascuns sub mască

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png