Andreea Marin, din nou mamă

16 februarie 2015
simeon stalpnicul png
Andreea Marin îşi adoră fiica în vârstă de aproape 7 ani

Sunt împreună de doi ani de zile, iar Andreea Marin (40 de ani) şi Tuncay Ozturk (29 de ani) îşi doresc din sufletul să devină părinţii.

Pentru a se asigura că nu există probleme şi totul e în regulă, Andreea şi Tuncay au fost la medic. Cei doi au făcut controale de rutină, care le-au confirmat că pot face un copil împreună. Soţul vedetei a explicat, conform romaniatv.net, că acum aşteaptă doar momentul potrivit. 

"Am făcut deja controalele de rutină în acest sens. Suntem bine, suntem două persoane sănătoase, acum doar aşteptăm să vină momentul potrivit. Când vom crede că e momentul potrivit, o să facem şi treaba asta (n.r., un copil)! O să ştiţi când se întâmplă asta atunci când o să o vedeţi cu burtica de gravidă!", a spus Tuncay Ozturk pentru Antena 1.

Mai mult, fiica de şapte ani a Andreei, Violeta, e foarte dornică să aibă un frăţior sau o surioară şi îi întreabă mereu când vor face un bebe. 

"Avem nevoie de un alt copil chiar şi pentru ea, pentru că are nevoie de fraţi şi de surori în casă. A spus că ar vrea să aibă fraţi sau surori! Ne forţează să facem treaba asta! Ne obligă să mai facem un copil, aşa că şi ea o să fie fericită, dacă acest lucru o să se întâmple! Şi toată lumea o să fie fericită! Avem nevoie de un alt copil, dacă Dumnezeu ni-l dăruieşte!", a mai spus Tuncay. 

A avut două sarcini extrauterine şi nu credea că va deveni mamă

Andreea Marin are o fetiţă, Violeta, în vârstă de 7 ani, cu Ştefan Bănică Jr. "Zâna" şi-a dorit enorm să devină mamă şi a povestit că i-a fost greu să rămână gravidă

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk îşi doresc să facă un copil împreună jpeg
Andreea Marin îşi adoră fiica în vârstă de aproape 7 aniFoto: Arhivă personală

"Îmi doream atât de mult să devin mamă, dar nenorocul a două sarcini extrauterine mi-a spulberat speranţele. Medicii mi-au spus apoi că m-am recuperat în timp şi că pot deveni mamă, dacă scap de stresul zilnic ce nu-mi lasă corpul să se relaxeze!", a povestit Andreea cu ceva timp în urmă.

A fost chiar dispusă să apeleze la fertilizare în vitro, dar nu a fost nevoie, iar visul de a avea un copil i-a devenit realitate în 2007.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg