Andreea Marin, din nou mamă? "Vreau să fie un copil sănătos"


    Andreea şi Tuncay îşi doresc să aibă un copil împreunăFoto: Click!
Andreea şi Tuncay îşi doresc să aibă un copil împreunăFoto: Click!

Andreea Marin s-a luptat mult să devină mamă. După mai multe sarcini cu probleme, ea a născut-o pe fiica ei, Violeta, în 2007. Fosta prezentatoare recunoaşte că îşi mai doreşte un copil, cu actualul ei soţ, Tuncay Ozturk.

Andreea Marin (40 de ani) îşi doreşte din tot sufletul să îi dăruiască un copil soţului ei, Tuncay Ozturk (29 de ani). Vedeta nu este descurajată de faptul că a trecut de o vârstă şi că a întâmpinat probleme în trecut când a venit vorba de sarcini. 

"Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, a spus Andreea, pentru ziarulring.ro

Până atunci, fosta "Zână" a Suprizelor formează o familie fericită cu Tuncay şi fiica ei de opt ani. Andreea a povestit că încearcă să fie mereu un model pentru Violeta şi are grijă să îi impună anumite standarde fetei sale. 

„Îmi doresc să fiu un model pentru fiica mea, în sensul că încerc să aleg ce mănânc, fără excese nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Însă dacă mi-e într-adevăr poftă de ceva, îmi permit excepţii, dar caut să menţin o moderaţie, o linie de echilibru în tot ceea ce fac. Fac sport şi asta contează, mişcarea înseamnă viaţă şi, nu în ultimul rând, cred că iubirea te menţine tânăr”, a mai completat Andreea. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina