Andreea Marin: «I-am ascuns multă vreme Violetei faptul că sunt o persoană cunoscută»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin spune că Violeta este un copil foarte bunfoto: arhivă personală
Andreea Marin spune că Violeta este un copil foarte bunfoto: arhivă personală

Andreea Marin admite că e foarte dificil să fii părinte în ziua de azi, dar privește cu încredere spre perioada în care va fi mamă de adolescentă, pentru că știe că are ”un copil foarte bun”. Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe Violeta de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

Andreea Marin a vorbit la Click! TV Online despre provocările vieții de părinte într-o perioadă în care reperele tinerei generații sunt date epste cap, în care este mai important să pari decât să fii. Fosta Zână a surprizelor are însă încredere în Violeta, fiica ei care va împlini 12 ani în decembrie. ”Fiica mea a crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta. De exemplu, vin uneori frântă și nu mai sunt în stare să-mi pun o farfurie de mâncare. Iar ea mă așteaptă cu masa pusă, uneori îmi gătește ce știe că-mi place, pentru că știe deja să gătească, așa că îmi face câte o surpriză”, a dezvăluit Andreea la Click! TV Online.

Vedeta are toate încrederea în Violeta, despre care spune că este ”un copil bun, cu baze solide, ca valori pe care se sprijină în creștere”. Asta înseamnă că nu se teme de tentațiile rețelelor sociale, unde toată lumea devine ”influencer” fără să facă ceva special. ”Îi spun mereu că nu trebuie să depindem de numărul de like-uri sau de numărul de inimioare, pentru că asta ne poate influența viata în mod negativ viața”, a explicat vedeta.

Andreea Marin: ”Violeta a aflat de la școală că mama ei este vedetă”

Surprinzător, poate, pentru mulți, Violeta a aflat foarte târziu că și mama ei este o vedetă, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut.

Cum a fost posibil acest lucru, în condițiile în care toată lumea vorbea despre Zâna surprizelor și despre mariajul ei cu unul dintre cei mai populari artiști de la noi? ”I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a explicat Andreea.

Andreea spune că a ajutat-o, în demersul ei, și faptul că Violeta îîi seamănă foarte mult și are o personalitate puternică. ”Violeta are o personalitate puternică, nu s-a lăsat copleșită de personalitățile părinților. Seamănă mult cu mine din punctul ăsta de vedere. Nu vreau să-i indic nicio direcție în viață. Am norocul să am profesori buni pentru copilul meu, care o învață să trăiască frumos și dincolo de buchea cărții. E foarte bună la limbi străine, e bună și la matematică, scrie foarte bine, are un umor ascuțit, e un copil bun, acum lăsăm timpul să decidă”, a mai spus Andreea.

Citește și:

De ce nu vrea Andreea Marin s-o arate pe fiica ei, Violeta

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net