Andreea Marin, la „Vorbește lumea”! „Muma Pădurii”, dezbrăcată de secrete

image
Andreea Marin, invitată la „Vorbește lumea”, după ce a câștigat „Masked Singer” sezonul 2Foto: Arhivă personală

După ce a impresionat publicul și i-a dus de nas pe jurații de la „Masked Singer România”, unde s-a ascuns cu iscusință sub masca Mumei Pădurii, Andreea Marin mai participă la o emisiune din trustul PRO, de data aceasta ca invitată. „Zâna Surprizelor” vine la „Vorbește lumea” pentru o discuție tete-a-tete despre viață, planuri și despre cum a reușit să-i pună în dificultate pe jurații de la Masked Singer.

Înainte însă să fie invitată în platoul de la „Vorbește lumea”, Andreea Marin a dat deja câteva indicii, pe Facebook, despre dezvăluirile pe care le va face legat de participarea la Masked Singer.

„Vorbește lumea” e prima emisiune la care Andreea Marin participă după ce a luat trofeul la „Masked Singer”, astfel că cei curioși vor putea afla toate secretele din spatele show-ului- de la crearea personajului „Muma Pădurii”, până la greutățile pe care le-a întâmpinat Marin în interpretarea rolului său.

Andreea Marin dezvăluie la „Vorbește lumea” secretele din spatele personajului ei de la Masked Singer

„Cum am primit o puzderie de întrebări despre culisele emisiunii Masked Singer România de la PRO TV, vă promit ca răspund cu drag tuturor luni la VorbesteLumea. Iată și câteva fotografii din cabina mea din culisele emisiunii, în prima imagine eram pregătită să intru în costumul Muma Pădurii și să dau piept cu prima proba din concurs”, a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

Prezentatoarea TV a arătat și cât de solicitantă a fost realizarea numărului său. „În cea de-a doua poză, vedeți cum arăta tricoul schimbat după fiecare dans, costumul meu cântărea zeci de kilograme și se sprijinea pe un cadru metalic greu pe care-l purtam pe umeri și pe spate, iar greutatea lui era diferită pe o parte, căci corpul personajului era diform, așa că purtam kilograme în plus pe o parte a corpului, acolo unde Muma avea o cocoașă. Schițele din cabina mea erau desenate de colegii de echipă ce au făcut costumele, jos pălăria pentru munca lor elaborată si dificilă!Pictura făcută de mine era un indiciu oferit detectivilor în emisiune, iar ultimul desen reprezintă un gând, un sentiment așternut pe hârtie într-o scurtă pauză : „Purtăm măști toată viața, în fiecare zi. Pentru că ne ferim, pentru că ne păcălim, pentru că vor alții... Să nu uităm că, dincolo de măști, nu sunt doar alte chipuri... Sunt inimi care bat cu putere”, a fost mesajul din online al Andreei Marin.

Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a văzut cine se află sub masca „Mumei Pădurii”

Mihaela Rădulescu a avut o reacție fabuloasă înainte ca Muma Pădurii să fie demascată la Masked Singer. Jurata de la Pro TV a rămas fără cuvinte, blocată, după ce a văzut cine se afla sub mască.  Mihaela Rădulescu a avut o reacție total neașteptată după ce a văzut că tocmai fosta ei rivală este cea care câștigă finala Masked Singer, însă ulterior a felicitat-o pe aceasta, chiar dacă în trecut au avut divergențele lor. „Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți”, a scris Mihaela în mediul online.

image
Foto: Captură Video
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png