Andreea Marin nu are timp să se gândească la divorţ! Are emisiune nouă la TVR

Ultima actualizare:

    Andreea Marin, alături de Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu
Andreea Marin, alături de Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu

Fosta "Zână" a "Surprizelor" are o perioadă tumultuoasă în ultima vreme. După ce joi (27 octombrie) a băgat actele de divorţ la Judecătoria Buftea, Andreea Marin (41 de ani) şi-a organizat agenda de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat în viaţa ei.

În weekend, mai exact sâmbătă, vedeta a participat la conferinţa "Preţuieşte viaţa" la Chişinău, zi în care a şi anunţat că se apucă de modă, aşa cum fac la noi toate vedetele care se respectă. “Mă întâlnesc cu drag cu peste 400 de femei frumoase, sensibile și rafinate, căci întotdeauna moldovencele de aici m-au așteptat ca într-o zi de sărbătoare, aranjate cu gust. Ne vom simți tare bine împreună, vă promit! Și, precum am spus, voi îmbrăca prima ținută, simplă și elegantă din colecția realizată împreună cu o creatoare pe sufletul meu din Chișinau și pe care o veți avea în curând în magazine și online: colecția “Andreea Marin By Nikita Rinadi”, și-a anunțat Andreea Marin pe Facebook noile proiecte în modă.


    Andreea Marin a băgat divorţ de fizioterapeutul Tuncay Ozturk foto: arhiva personală
Andreea Marin a băgat divorţ de fizioterapeutul Tuncay Ozturk foto: arhiva personală

Dar nici de televiziune nu stă departe diva, căci azi (2 noiembrie), de la ora 20.00 va reveni la prima dragoste, postul public de televiziune, într-o ediţie specială a emisiunii "Gereraţiile TVR". Andreea Marin are rol de moderator şi va sta de vorbă cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu despre instituţia care i-a marcat cariera, Televiziunea Română. Mircea Radu prezintă, alături de Marina Almășan, emisiunea "Femei de 10 - Bărbați de 10" (TVR2), în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.10. “Este important ca voi, telespectatorii noştri, să ştiţi un lucru la care prea puţin v-aţi gândit până acum: că şi voi aţi scris istoria vieţilor noastre, întorcându-vă către noi cu aplauze, cu scrisori, cu gânduri bune, cu critică - toate ne-au ajutat să evoluăm. Cu idei, cu inimile voastre mari şi cu răspunsuri pe care doar la voi - noi, oamenii de televiziune, le puteam găsi” – se confesează Andreea Marin în această seară la “Generaţiile TVR”. Nu este vorba despre o colaborare permanentă, căci emisiunea are doar cinci ediţii, aceasta fiind cea de-a treia. În prima ediţie, Iuliana Tudor a discutat cu Florin Brătescu şi Cătălin Măruţă, iar în a doua, Iulian Marciuc i-a avut ca invitaţi pe Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi Corina Dănilă.

Andreea Marin şi medicul turc Tuncay Ozturk (29 de ani) se despart după doi ani şi 9 luni de mariaj, vedeta de televiziune fiind, astfel, la al treilea divorţ. A mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiţă şi cu Ştefan Bănică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net