Andreea Marin: «Nu îmi doresc să fac operații estetice». Ce mănâncă și cum se întreține ca să fie sexy la 45 de ani

image
Andreea trage din greu la sală

Andreea Marin se află într-o etapă excelentă a vieții ei, pe toate planurile. Cariera nu bate pasul pe loc, în iubire pare totul roz, alături de consulul Adrian Brâncoveanu, iar în ceea ce privește aspectul fizic, "Zâna" are și aici numai bile albe. Este printre puținele vedete sută la sută naturale și încearcă să mențină un echilibru perfect între dietă, tratamente de înfrumusețare și exerciții fizice. Iată programul ei complet!

Andreea Marin - îngrijire

  • Arăți foarte bine, parcă strălucești! Cum te menții în această perioadă? La ce trucuri sau tratamente de beauty apelezi?

În primul rând, de două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o astepam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transfomă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții. Este creată așa cum mi-am dorit, acoperind cât mai multe nevoi ale tenului feminin, iar eu văd deja rezultatele folosind-o de două luni, noapte de noapte. Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos.

image
Andreea Marin, pricepută la gătit
  • Dacă se poate să ne spui, te rog, câte kilograme ai acum? Te simți în cea mai bună formă a ta?

Habar nu am, nu m-am mai cântărit probabil dinaintea acestei pandemii, eu mă ghidez după mărimea hainelor, mai degrabă. Și îmi vin toate, deci stau bine.

  • Știu că mănânci foarte sănătos, de obicei gătești cu ce ai în grădină. Ne poți spune, te rog, cum arată o zi normală pentru tine? Ce preferi să îți pregătești la mic dejun, prânz și cină?

N-aș putea să vă mint: am  o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre. 

Citește aici totul despre alimentația Andreei Marin

image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin - sport

Andreea a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o în urma unui program intens, de 6 săptămâni, sub coordonarea specialiștilor de la Bodyshape. Fotoreporterii Click! au surprins-o de mai multe ori la sala din în cartierul Aviaţiei, unde lucra până la epuizare. Antrenamentele de 45 de minute erau de 3 ori pe săptămână. Nu îţi vine să crezi, dar acestea presupun: să tragă de sfori, să împingă o sanie grea, să ridice şi să arunce mingea medicinală, genuflexiuni, fandări cu greutăţi de 10 kg, forfecări, fandări, abdomene şi, cea mai grea mişcare: să lovești cu barosul într-o anvelopă de tractor. Rezultatele au fost pe măsura efortului: -6 kg.

image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Cu Adrian Brâncoveanu se iubește din luna mai a anului 2017

Dacă facem un bilanţ al foştilor ei iubiţi, Andreea Marin demonstrează că nu a vânat vreodată milionari, ultima ei căsnicie, cu medicul turc, fiind cea mai bună dovadă. Pe 27 octombrie 2016, vedeta anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Ozturk, iar pe 27 februarie 2017 semna actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Povestea dintre Tuncay şi Marin a debutat la câteva luni după divorţul de Ştefan Bănică jr. Cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea se iubește din mai 2017.

Citește și:

Ce mult se chinuie Andreea Marin să fie sexy pentru iubitul tinerel!

Andreea Marin a încheiat anul tot la sală! Uite cât de mult s-a chinuit să slăbească!

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
image
image
image
image
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png