Andreea Marin, nu plânge, şi ei sunt campioni la divorţuri!

Ultima actualizare:

    În timp ce «Zâna» renunţă şi la cel de-al  treilea soţ, turcul Tuncay Ozturk, Click! vi-i  prezintă pe cei care se încăpăţânează să-şi  oficializeze toate poveştile de dragoste
În timp ce «Zâna» renunţă şi la cel de-al treilea soţ, turcul Tuncay Ozturk, Click! vi-i prezintă pe cei care se încăpăţânează să-şi oficializeze toate poveştile de dragoste

Andreea Marin (41 de ani) nu mai vrea să locuiască alături de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (30 de ani) astfel că, în urmă cu aproape două săptămâni, a înaintat cererea de divorţ la Judecătoria ­Buftea.

Şi, deşi pozează zâmbitoare  pe la evenimentele mondene, fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, ieşind foarte tristă din vila ei, acum goală. 

Dar, nu are motive să se transforme într-un monument de tristeţe, căci şi alţi colegi de breaslă au păţit-o. Dacă ea se află la cea de-a treia ratare, iată că alţii stau şi mai rău, căci au bifat şi câte şase divorţuri. Şi, tot nu se învaţă minte.

Silviu Prigoană-6 divorțuri: ”Femeia de lângă mine e pasageră. Azi poate să fie, mâine, nu”

Nici Silviu Prigoană (52 ani) n-a avut noroc în amor. Prima soție, care i-a dăruit doi băieți, pe Silvius și pe Honorius, a încetat din viață în urma unei boli grave la ficat. Apoi s-a îndrăgostit de Delia Gabriela, de care a divorțat în 2003. În același an s-a căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu, dar primul lor divorţ a venit imediat după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să se despartă iar. În august 2005 s-au recăsătorit, dar liniştea a durat doar trei ani. Și tot așa, până la cel de-al cincilea divorț. Împreună au doi copii.”Femeia de lângă mine e pasageră. Azi poate să fie, mâine poate să nu mai fie”, declara Prigoană. Anul acesta, Prigoană a dus-o la altar pe Mihaelei Botezatu (37 de ani).

Marcel Toader-5 divorțuri: ”Într-o căsnicie trebuie să fie încredere și să lipsească gelozia”

Maria Constantin şi Marcel Toader au divorţat în toamna anului 2017  jpeg

Omul de afaceri Marcel Toader (53 ani) a fost însurat cu două femei arătoase şi foarte cunoscute în România, Anamaria Ferentz şi Gabriela Cristea. Ambele desprățiri s-au lăsat cu scandal. "Marcel e o persoana violenta", spunea Ferentz, care l-a și dat în judecată pentru că a vorbit-o de rău, pe la tv. Dar, el a mai fost însurat cu o franțuzoaică, cu o jucătoare de tenis și cu fiica unui primar. În total, cinci divorțuri. În urmă cu un an și jumătate, fostul rugbist și-a refăcut viața alături de interpreta de muzică populară Maria Constantin (25 ani), și ea cu un divorț la activ: ”Într-o căsnicie trebuie să fie încredere și să lipsească gelozia”, a declarat el.

Horia Moculescu- 4 divorțuri: „Nu m-aș mai însura, am simțul ridicolului”

Celebrul compozitor Horia Moculescu (79 ani) a avut mare lipici la femei, dar căsniciile, patru la număr, nu au fost cu noroc. A fost însurat cu suedeza Ulla Britt, apoi cu Ana Maria Karminke.  Artistul a avut un fiu cu Ana Maria,  dar, din cauza unor grave probleme de sănătate, acesta s-a sinucis,  în 2008, la vârsta de numai 31 de ani.  Cu ultima soție, Mariana Moculescu (48 ani) are o fiică, pe Nidia (26 ani). Ce doi au divorțat în urmă cu 15 ani, dar au dus certuri aprige pe apartamentul conjugal din Cișmigiu. "Nevastă-mea se ducea la amanți cu fata de mână", spunea el,  despre Mariana. Întrebat dacă vrea să-și mai oficializeze o altă relație, acesta a fost ferm pe poziții: ” „Nu m-aș mai însura, am simțul ridicolului”.

Florin Zamfirescu (trei divorțuri):”Cătălina Mustață m-a furat și m-a mințit”

Actorul Florin Zamfirescu (67 ani) a divorțat și el de trei ori. S-a însurat prima oară la 25 de ani cu femeia care i-a dăruit un fiu, pe Vlad. Cea de-  doua căsnicie a actorului a fost cu actrița Valeria Sitaru. Din povestea lor de dragoste s-a născut o fată, Ștefania. A urmat căsătoria de 21 de ani cu actrița Cătălina Mustață de care s-a despărțit în 2012: ”Când am văzut că fata asta frumoasă, manierată, talentată, cu care am stat 20 de ani împreună, mă fură și mă minte în halul acesta, m-am întrebat cu cine am petrecut de fapt acești 20 de ani?Actorul i-a lăsat Cătălinei casa de la Mogoșoaia și s-a mutat într-o garsonieră, apoi și-a înălțat o vilă chiar gard în gard cu ea. Actorul este îndrăgostit acum de Daciana, medic de familie. 

Călin Popescu Tăriceanu - 4 divorțuri: ”M-am însurat cu toate femeile pe care le-am iubit”

Florin Zamfirescu se iubește de 6 ani cu doctorița Daciana Toma jpeg

Politicianul Călin Popescu Tăriceanu (64 de ani), fost fotomodel în Epoca de Aur, a divorțat de patru ori. Despre prima soție n-a vrut să ofere detalii, cel mai probabil a fost o colegă de la Facultatea de Hidrotehnică. Apoi a bifat o căsnicie cu Livia și o alta cu Cornelia Trântescu, care i-a dăruit primul fiu, pe Călin Jr, acum în vârstă de 20 de ani. Apoi a dus-o la altar pe Ioana Dinu, frumușica blondă de care avea să divorțeze în 2011. Cei doi au împreună un fiu, pe Mihai, în vârstă de 14 ani. Tăriceanu nu s-a învățat minte, și, în 2013, s-a cununat civil cu Loredana Moise: "Spre deosebire de alţi bărbaţi, care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale, eu am preferat să mă şi căsătoresc cu femeile pe care le-am iubit”, a declarat el. 

Ilie Năstase-3 divorțuri : ”Am fost mai bun la tenis decât la femei”

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase  (70 de ani) a fost o mare miză pentru femei, căci era nu numai celebru, ci și șarmant și plin de bani. Chiar el a recunoscut, într-un interviu, că s-a iubit cu 2.500 de femei, iar cu trei a fost căsătorit. A renunțat la burlăcie în 1972, când și-a oficializat relația cu Dominique Grazia, care a durat doar zece ani. La doi ani după divorț, s-a însurat cu Adelaide Alexandra King. A urmat căsnicia de șapte ani cu Amalia Năstase, care avea să se sfârșească în 2010. S-a consolat în brațele lui Brigitte Sfăt, al cărei soț este din 2013: ”Am fost mai bun la tenis decât la femei”, avea el să mărturisească într-un interviu. Din toate poveștile de dragoste, Ilie Năstase are cinci moștenitori.

Claudiu Bleonț-3 divorțuri: ”Am divorțat de trei ori și sunt fericit pentru asta”

Și actorul Claudiu Bleonț (57 de ani) s-a tot plimbat pe la Oficiul Stării Civile. În perioada 1981-1986 a fost însurat cu Irina Tapalagă, acesta fiind de fapt și cea mai scurtă căsnicie. În 1986 îi jura credință fostei mare balerine Beatrice Bleonț, dar relația lor a surpraviețuit până în 2001. Întâmplător ori ba, în același an el s-a căsătorit cu actrița Andra Negulescu, la care însă avea să renunțe în 2013. În prezent are o fiică de doi ani cu o altă actriță, Iulia Lazăr: ”Am divorţat de trei ori şi sunt fericit pentru chestia asta. Aveam momente când eram acolo, în acea relaţie, căsnicie, iar căderea era totală şi profundă”, a declarat el, pentru ziarul Metropolis. 

Mihaela Rădulescu-3 divorțuri: ”O să încerc de câte ori vreau!”

Mihaela Rădulescu, născută Țiganu (47 ani), a moștenit numele de familie de la primul ei soț, Bogdan Rădulescu, cu care s-a căsătorit în decembrie 1988 și de care s-a despărțit după doi ani. În 1994, vedeta tv s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr, dar mariajul lor a rezistat doar vreme de 5 ani. Și-a încercat din nou norocul, în 2004, când a acceptat cererea în căsătorie a omului de afaceri Elan Schwartzenberg, căruia i-a dăruit un fiu, pe Ayan. Dar, n-a fost să fie, despărțindu-se în stil italian: "Elan m-a dat afară din locuință într-o criză alcoolică!", povestea ea, la vremea divorțului. Mihaela s-a rezumat apoi doar la concubinaj, după atâtea pățănii. S-a iubit șase ani cu Dani Oțil, iar de doi ani locuiește cu celebrul parașutist Felix Baumgartner. Întrebată dacă s-ar mai recăsători, ea a făcut o declarație cu tâlc: ”O să încerc de câte ori vreau!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net