Andreea Marin recunoaşte: "Am momente când îl bat la cap pe Tuncay"

18 februarie 2015
image
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk îşi doresc să facă un copil împreună

Invitată în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, Andreea Marin a recunoscut că are momente când îl cicăleşte pe soţul ei, Tuncay.

Andreea Marin a vorbit despre relaţia cu Tuncay, dar şi despre momentele în care are cu el discuţii în contradictoriu. De fiecare dată, spune ea, umorul soţului ei detensionează atmosfera şi o face să zâmbească. De altfel, Tuncay a demonstrat că are simţul umorului şi când a fost întrebat ce îi place cel mai mult la soţia lui.

"Cel mai mult îmi place la Andreea când mă lasă singur în casă şi nu e prin preajmă", a spus el, în glumă.

Vedeta a vorbit despre începuturile relaţiei ei cu Tuncay şi a recunoscut, la Agentul VIP, că are momente când... îl bate la cap.

image
Între Andreea Marin şi Tuncay Ozturk este o diferenţă de vârstă de 11 ani, aspect care nu contează însă deloc pentru eiFoto: Roberto Sălceanu

"Spune-mi mie un bărbat care să spună că nevasta îl bate la cap. Uneori, vorbesc şi nu mă mai opresc. Recunosc. Felul lui special de a fi ca om, ca bărbat, m-a convins că avem un viitor împreună. Si până acum realitatea nu a contrazis acest lucru.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale noastre a fost acela în care ne-am hotărât să ne căsătorim. Cu câteva luni înainte, nici nu m-aş fi gândit să-mi refac viaţa în acest mod. Să dea Dumnezeu să avem copii şi să fie sănătoşi. Nu are importanţă dacă  sunt băieţi sau fete", a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
anca turcasiu jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg
3madonna png