Andreea Marin riscă pușcăria pentru vorbe spuse la nervi? Diva a amenințat vecinii că le omoară câinii

Ultima actualizare:

    După ce a fost lătrată intens de maidanezi, Andreea Marin a spus că s-a înarmat şi că va omorî animalele care o vor mai ataca
După ce a fost lătrată intens de maidanezi, Andreea Marin a spus că s-a înarmat şi că va omorî animalele care o vor mai ataca

Pentru Andreea Marin (41 de ani) o banală plimbare cu bicicleta prin faţa curţii sale s-a transformat într-un coşmar. Fosta “Zână” a fost atacată de patru câini şi, pentru că a chemat hingherii, şi-a pus aproape toţi vecinii în cap. Speriată de cele întâmplate, Andreea a spus că nu se va teme să folosească arme letale, dacă va mai fi atacată de patrupede.

Întâmplarea prin care a trecut Andreea Marin, în weekend, a împărţit lumea în două: unii care îi dau dreptate vedetei, iar alţii o huiduie. Cert este un lucru: Andreea a tras o sperietură de zile mari când, pedalând la bicicletă, s-a trezit atacată de patru câini chiar în apropiere de casa ei. Vedeta s-a speriat foarte tare şi a scăpat de atacatorii blănoşi doar cu ajutorul unei cunoştinţe care a sărit să o ajute. “Vorbeam cu o cunoştinţă la telefon, m-a auzit ţipând şi a venit repede cu maşina. Aşa i-a dispersat. De aici (n.r. din curţile vecinilor) nimeni nu a ieşit să mă ajute. Nu este normal să mergi pe strada ta şi să-ţi fie frică de câini”, a povestit ea pentru Ştirile de la Kanal D. 

Andreea a chemat hingherii, care au luat doi dintre cei patru câini atacatori. Spiritele s-au încins, mulţi vecini sărind la gâtul vedetei motivând că, prin gestul ei, a condamnat animalele la moarte. Oamenii au povestit pentru Click! că patrupedele au fost castrate şi microcipate pe cheltuiala lor, iar animalele nu au făcut niciodată probleme. Filmată cu camera ascunsă în timpul discuţiilor aprinse cu vecinii, “Zâna”, încă şocată de cele ce i se întâmplaseră, a rostit o serie de cuvinte grele: “Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în cur de garanţia dumneavoastră”, a tunat şi fulgerat Andreea Marin în filmarea făcută publică de ALF România, o organizaţie pentru protecţia animalelor. 

Dacă va da curs celor spuse de ea la nervi, atunci Andreea va avea probleme destul de grave. Asta pentru că, aşa cum prevede Legea 205/2004 privind protecţia animalelor, “Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an, sau cu amendă, uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept; rănirea sau schingiuirea animalelor. În plus, instanţa poate dispune ca pedeapsă complementară interdicţia de a deţine animale pentru o perioadă de la un an la 5 ani”. Asta ar însemna că, pe lângă amendă sau puşcărie, Andreea să renunţe şi la animalele din curtea sa.

Contactată de Click!, ceva mai liniştită şi după ce a analizat la rece cele ce i s-au întâmplat zilele trecute, Andreea a declarat: “Ideea e că nu trebuie să fii nevoit să îţi cauţi arme să te aperi pe drumuri publice. Nu am luat nimic, dar m-am gândit să caut, însă apoi am considerat că e mai firesc să îşi facă treaba cei ce sunt plătiţi de noi pentru asta. Nu ştiu dacă există ceva ce te poate apăra în mod real, şi nici nu suntem în junglă să ieşim cu frică din casă. Nu e normal!”.

În plus, Andreea a luat o decizie ce, poate, pe unii i-ar şoca. A luat legătura cu proprietarul unui adăpost pentru animale unde vor fi trimişi atât câinii care au atacat-o, cât şi ceilalţi de pe strada unde locuieşte ea. Vedeta a motivat această decizie spunând că nu ştia în ce condiţii trăiesc animalele în adăposturile hingherilor: “Am scris la Primărie, aşa consider că e firesc, statul să se ocupe de siguranţa noastră. L-am cunoscut pe domnul Marius, de la Kola Kariola, la faţa locului. Eu nu ştiam de adăpostul său. A promis că îi ia inclusiv pe cei doi câini de la autorităţi. M-am lovit de o problemă pe care nu am ştiut-o iniţial. Am căutat să aflu, apoi, şi să înţeleg, iar acum aleg să sprijin Kola Kariola şi să donez pentru acest adăpost”, a mai spus Andreea Marin.

Vecinii au filmat ameninţările şi scandalul făcute de Andreea
Vecinii au filmat ameninţările şi scandalul făcute de Andreea

Suri şi Maro sunt doi dintre câinii care au scăpat de hingheri. Ei au fost duşi de vecini la un adăpost de animale
Suri şi Maro sunt doi dintre câinii care au scăpat de hingheri. Ei au fost duşi de vecini la un adăpost de animale

A mai avut probleme cu patrupedele

Diva are o lungă relaţie de “prietenie” cu patrupedele. Click! a surprins anul trecut această imagine în care un câine îşi face nevoile pe maşina divei.

Adrian Iovan, cercetat penal pentru că ar fi împuşcat câinele vecinei

Adrian Iovan
Adrian Iovan

În martie 2012, regretatul pilot Adrian Iovan a fost în vizorul poliţiei, după ce o vecină l-a reclamat că i-ar fi împuşcat câinele. Femeia a declarat că Iovan ar fi intrat pe proprietatea ei şi ar fi împuşcat animalul. ”Am văzut o armă îndreptată în direcţia casei mele. Nu am ştiut în ce direcţie vrea să tragă. Era o armă ceva mai lungă, am văzut ţeava. Am ţipat la el, s-a speriat şi a plecat în trombă cu maşina”, spunea femeia, la vremea respectivă. Adrian Iovan a negat incidentul, spunând că la ora incidentului, se afla la grădiniţă, cu fiul său. El a predat poliţiei armele pe care le deţinea pentru a fi verificate. După îndelungi cercetări, în urma expertizei balistice, s-a constatat că nu s-a tras cu acele arme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net