Andreea Marin s-a apucat de yoga. Fanii: "Mai bine roagă-te"

Ultima actualizare:
Din programul de detoxifiere pe care Andreea Marin îl urmează la clinica din Turcia fac parte şi şedinţele de yoga
Din programul de detoxifiere pe care Andreea Marin îl urmează la clinica din Turcia fac parte şi şedinţele de yoga

Andreea Marin se află zilele acestea în Turcia, la o clinică de detoxifiere unde merge cel puţin o dată pe an.

"Zâna" acordă o atenţie sporită sănătăţii sale, iar starea ei de sănătate este perfectă şi datorită curelor de detoxifiere pe care le face.Pe lângă alimentaţia corectă, foarte importantă este şi mişcarea, spune Andreea Marin, care le-a explicat prietenilor virtuali cum decurge o zi normală la centrul din Turcia.

"Zâna" le-a arătat prietenilor virtuali în ce constă programul de detoxifiere
"Zâna" le-a arătat prietenilor virtuali în ce constă programul de detoxifiere

"M-aţi întrebat cu ce începe ziua când te afli în programul de detoxifiere şi echilibrare minte, trup şi suflet: după curăţarea pielii cu o perie specială primită aici şi a limbii cu un alt dispozitiv simplu (pentru că tenul scoate prin pori deja toxinele datorită dietei corecte alcaline, le simţi şi pe limbă dimineaţa prin gustul amar şi nu e indicat să le reintroduci în corp când bei ceva), urmează sucul de dimineaţa, poate fi diferit de la o zi la alta, doza de spirulina (algele miraculoase care îţi aduc energie şi au o mare valoare nutritivă) şi paharul mic de suc de iarbă de grâu, sănătate pură. Ora de yoga pe malul mării nu trebuie pierdută. Am lucrat la un documentar aici care să explice mult mai bine ce înseamnă acest proces atât de benefic şi filmul va fi gata în curând, atunci veţi înţelege importanţa fiecarui moment al zilei petrecut aici, nimic nu e întâmplător. Specialiştii de aici vă vor povesti în detaliu filozofia detoxifierii, dar şi românii pe care i-am întâlnit la The Detox Bay Bodrum", a scris ea, pe pagina de Facebook.

Pe lângă cei care i-au mulţumit pentru împărtăşirea acestor informaţii, au existat însă şi persoane care au criticat-o pe Andreea Marin pentru că practică yoga. Asta, deoarece există persoane care cred că această practică este una a ateilor şi care-i îndepărtează pe oameni de Dumnezeu. "Zâna" a fost sfătuită să se roage mai mult şi să încerce să-şi găsească echilibrul credinţă. Când a citit criticile, vedeta a revenit cu explicaţii. "Dragele mele, există diferite tipuri de yoga, nu confundaţi lucrurile. Ceea ce se face la The Detox Bay nu are legătură nici cu religia (oricine poate face asta), nici nu are vreo urmare de nedorit. E pur şi simplu o modalitate extraordinară de echilibrare şi deblocare minte, trup şi suflet", a precizat ea.

A trecut un an de când şi-a schimbat stilul de viaţă

A trecut aproape un an de când Andreea Marin a surprins publicul cu o imagine nouă, un tonus îmbunatatit si intinerire vizibilă. Odată cu trecerea lunilor, Andreea a demonstrat că pierderea kilogramelor nu s-a datorat unei diete drastice, cu efecte pe termen scurt, ci unei măsuri mult mai sănătoase, de schimbare a stilului de viaţă. In luna noiembrie, Andreea Marin vine la workshop-ul “Trăieşte Sănătos”, din cadrul proiectului AtelierEle-workshop-uri de împlinire personală, pentru a împărtăşi experienţa DETOX tuturor femeilor preocupate de adoptarea unui regim de viaţă sănătos.

“Detoxifierea, o soluţie care mi-a adus în dar, în mod neaşteptat, întinerirea şi o schimbare radicală în ultimul an. Acest program mi-a schimbat viaţa în bine. Şi silueta, e adevărat, dar în principal starea de sănătate, asta e important, nu neapărat kilogramele pierdute!”, spune Andreea Marin.

In luna noiembrie, Andreea Marin vine la workshop-ul “Trăieşte Sănătos”
In luna noiembrie, Andreea Marin vine la workshop-ul “Trăieşte Sănătos”

Alaturi de ea, la workshop-ul “Trăieşte Sănătos” vei beneficia de asistenţa unei echipe de consultanţi în nutriţie şi traineri care te vor învăţa tot ce trebuie să ştii pentru restabilirea echilibrului minte-trup-suflet. 

Printre speakeri se numără: Cori Grămescu (trainer şi consultant în nutriţie), Dr. Luana Sahian, (consultant în nutriţie), Luiza Pîrvu (consultant în nutriţie), Thea Haimovitz (speaker motivaţional).

Workshop-ul “Trăieşte sănătos” va avea loc în fiecare zi de luni din intervalul 3-27 noiembrie (3, 10, 17, 24 noiembrie), între orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall.

Pentru înscrieri, accesaţi: http://www.actpr.ro/atelierele/inscriere-workshop-traieste-sanatos/.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg