Andreea Marin s-a logodit? A primit un inel identic cu cel pe care-l poartă Kate Middleton

Ultima actualizare:
Andreea Marin și iubitul ei, mână-n mână, cu inelul la vedere
Andreea Marin și iubitul ei, mână-n mână, cu inelul la vedere

Andreea Marin a ales o modalitate inedită de le transmite tradiționalele urări de Paște prietenilor ei virtuali. Vedeta a publicat pe contul personal de Facebook câteva imagini în care apare purtând un inel splendid pe inelarul de la mâna stângă. Mai mult, Andreea a răspuns și la comentariile celor care o felicitau pentru logodnă.

La mai puțin de trei luni după prima lor apariție publică oficială, Andreea Marin (44 de ani) și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, lasă impresia că sunt pregătiți de o nouă etapă în viața lor de cuplu.

Cei doi și-au petrecut vacanța de Paște la Londra, de unde Andreea a făcut publice câteva imagini controversate pe contul personal de Facebook. Vedeta poartă la inelarul de la mâna stângă ceea ce pare a fi un inel de logodnă. Cel puțin asta au crezut majoritatea pritenilor ei virtuali, care s-au grăbit s-o felicite pentru acest eveniment fericit.

Kate Middleton poartă inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana
Kate Middleton poartă inelul de logodnă care i-a aparținut Prințesei Diana

”Hristos a înviat! Ai primit un inel frumos, deci: Casă de piatră!”, i-a scris cineva. Andreea a negat imediat logodna, dar a confirmat faptul că lucrurile merg cum nu se poate mai bine între ea și iubitul consul. ”Nu este un inel de logodnă, ci de împlinire în doi, ceea ce pentru mine înseamnă mult mai mult”, a răspuns Andreea.

Inelul Andreei Marin seamănă cu inelul de logodnă al lui Kate Middleton

Fanii Andreei au remarcat însă că inelul vedetei seamănă leit cu inelul de logodnă pe care Prințul William i l-a oferit lui Kate Middleton. Un inel cu o poveste impresionantă în spate, care pare să-i fi inspirat și pe Andreea și Adrian.

Inelul purtat de Kate Middleton i-a aparținut Prințesei Diana. William a dezvăluit după logodna cu Kate de ce a ales tocmai această bijuterie pentru propria logodnă. ”Este inelul de logodnă al mamei mele și este foarte special pentru mine, așa cum și Kate este acum foarte specială pentru mine. Era firesc ca inelul să ajungă la ea. A fost modul prin care eu m-am asigurat că mama e alături de noi azi și nu ratează momentul fericit și faptul că ne vom petrece restul vieților noastre împreună”, a declarat William despre inelul cu un safir uriaș înconjurat de diamante.

Inelul lui Kate Middleton este din aur, cu un safir uriaș înconjurat de diamante
Inelul lui Kate Middleton este din aur, cu un safir uriaș înconjurat de diamante

Designul inelului a fost inspirat de o broșă purtată Regina Victoria în ziua căsătoriei cu Prințul Albert. ”Prințul Albert a comandat-o înainte de nunta sa cu Victoria, în 1840, și i-a oferit-o ca un cadou de nuntă. Regina Victoria a purtat-o pe rochia ei când s-au căsătorit. A fost detaliul albastru al nunții”, a declarat Claire Scott, de la House of Garrard, creatorii bijuteriilor, pentru The Telegraph.


    Inelul lui Kate Middleton este din aur, cu un safir uriaș înconjurat de diamantefoto: arhiva Click!
Inelul lui Kate Middleton este din aur, cu un safir uriaș înconjurat de diamantefoto: arhiva Click!

Andreea Marin se iubește cu Adrian Brâncoveanu se iubește din luna mai a anului 2017

Dacă facem un bilanţ al foştilor ei iubiţi, Andreea Marin demonstrează că nu a vânat vreodată milionari, ultima ei căsnicie, cu medicul turc, frumos şi sărăc, fiind cea mai bună dovadă. Pe 27 octombrie, vedeta anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Ozturk, iar pe 27 februarie semna actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Povestea dintre Tuncay şi Marin a debutat la câteva luni după divorţul de Ştefan Bănică jr. Vedeta  mai avusese două căsnicii la activ, cu Cristian Gheorghiţă şi Ştefan Bănică. Cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea se iubește din mai 2017.

Citește și:

Andreea Marin a încheiat anul tot la sală! Uite cât de mult s-a chinuit să slăbească!

Ce fericită este Andreea Marin la plimbare, cu fiica şi iubitul tinerel

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg