Andreea Marin sărbătorește din plin ziua de Florii. Puțini știu că poartă un nume de floare


    Andreea MarinFoto Instagram
Andreea MarinFoto Instagram

Andreei Marin, ziua de florii îi amintește mult de mama ei care purta același prenume ca și ea. Andreea Marin a publicat o imagine pe o rețea de socializare cu ocazia aceste zile, iar prietenii virtuali au reacționat imediat.

Andreea Marin, mama ei și fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică, poartă același prenume. Pe Andreea Marin o mai cheamă și Violeta, la fel ca pe fiica ei care se numește Ana Violeta. 

„Zâna suprizelor” a mărturisit că și pe mama ei o chema tot Violeta, motiv pentru care ea a ales să dea mai departe acest nume și fiicei sale. 

Andreea Marin și-a pierdut mama într-un mod tragic, ea a decedat chiar în brațele vedetei când era foarte mică, potrivit Antena Stars.


    Andreea MarinFoto Instagram
Andreea MarinFoto Instagram

„La mulți ani, Florilor! Să vă înflorească sufletul! O zi frumoasă și plină de bucurii!”, a fost mesajul scris de vedetă.

Andreea Marin a povestit cu greutate despre momentul în care și-a pierdut mama și cât de greu i-a fost să treacă peste momentul tragic. 

"Cred că a fost un semn predestinat, așa a fost să fie cred...pentru că mașina în care o transportam pe mama spre spital a rămas fără benzină la doar 100 de metri de acesta. A trebuit să o dăm jos și să o cărăm în brațe până acolo, prin ploaie. Practic, s-a stins chiar în fața mea, nu a rezistat, a fost mult prea târziu. O vreme am dat vina pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat, apoi m-am surprins cerându-i să mă ajute în alte ocazii, fără să îmi dau seama imediat de acest lucru. Mi-am recăpătat încrederea în el, treptat”, povestea Andreea Marin.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
sex jpg
couple 7353748 1920 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina