Andreea Marin se lansează în modă! Are prima colecţie de genţi şi pantofi


    Vedetaa creat o linie de genţi şi pantofi care îi poartă semnăturafoto: arhiva personală
Vedetaa creat o linie de genţi şi pantofi care îi poartă semnăturafoto: arhiva personală

A dispărut de pe micul ecran, însă Andreea Marin nu stă debeaba. Are emisiune la radio, participă la conferinţe şi pe lângă toate acestea a demarat o afacere care ar putea deveni una foarte avanatajoasă pentru ea. A lansat în mare secret prima colecţie de genţi şi pantofi care îi poartă semnătura.

Este una dintre vedetele din România care au simţit pe propria piele ce înseamnă timpul petrecut pe tocuri. Tocmai de aceea, pornind de la ideea de a crea ceva pentru propriul confort, a ajuns în pragul lansării unei întregi colecţii de genţi şi pantofi, scrie www.ziarulring.ro. Andreea Marin a vorbit despre cel mai nou hobby al său, care are toate şansele să se materializeze într-o afacere de succes. Prezentă, miercuri seara, la o petrecere din Capitală, "Zâna Surprizelor" a optat pentru o ţinută elegantă, alcătuită dintr-o fustă neagră, conică, şi o cămaşă albă oversized, la care a asortat accesoriile ce-i poartă semnătura, respectiv, un plic negru din piele şi o pereche de pantofi roşii cu barete argintii şi tocuri înalte.

"Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea, după calapodul care mi se potriveşte cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit şi comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul şi dorinţele mele, şi am fost des întrebată de unde am acele încălţări, care atunci nu purtau nicio semnătură. Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee", a povestit vedeta, citată de "Ring".

Andreea Marin a mărturisit că, tot miercuri seara, într-un cadru restrâns, şi-a prezentat colecţia în faţa prietenelor, de la care aşteaptă opinii cu privire la ideea sa de afaceri. "Va fi un altfel de eveniment, cu uşile închise, mai de grabă o expunere a produselor principale din colecţie în faţa unor doamne şi domnişoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacţiile sunt încurajatoare, voi continua", a completat Andreea Martin. 

Vedeta are de gând ca, pentru început, să comercializeze produsele on-line, urmând ca, în funcţie de succesul înregistrat, să ia şi alte hotărâri cu privire la creaţiile sale.

"În curând, genţile şi pantofii vor fi disponibili pe www.shop.andreeamarinoficial.ro. Nu am ajuns să iau decizii în ceea ce priveşte preţurile de comercializare a produselor. Ele sunt gata, aştept să le lansez, dar nu este nimic gândit ca o afacere, ci doar ca o plăcere. Am pornit de la o necesitate proprie, apoi ne-am jucat cu texturile, culorile, aşteptăm să vedem ce o să iasă", a mai spus Andreea Marin.

Nu este prima oară când vedeta cochetează cu moda. În urmă cu aproximativ cinci ani, împreună cu Irina Schrotter, Andreea Marin a lansat brandul "Violet by Andreea Marin", o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluşi. Ea a fost premiată la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru inovaţia body-ului extensibil.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg