Andreea Marin se transformă din "Zână" în "scorpie" la Pro Tv!

Ultima actualizare:

    Andreea Marin (42 de ani) face parte din juriul "Uite cine dansează"foto: arhiva personală
Andreea Marin (42 de ani) face parte din juriul "Uite cine dansează"foto: arhiva personală

Este anul schimbărilor pentru Andreea Marin, care nu doar în viaţa personală a făcut o mutare decisivă, ci se pregăteşte să-şi ocupe scaunul de jurat la una dintre cele mai aşteptate emisiuni de dans din această primăvară, "reţetă" cu care Pro Tv a ieşit câştigător în trecut. Prezentă la Adevărul live, vedeta a mărturisit că rolul ei nu va mai fi unul de zână bună, ci va fi nevoită să analizeze obiectiv prestaţiile concurenţilor.

Andreea Marin se întoarce în televiziune din 6 martie, la noul show de dans de la Pro Tv şi va sta la masa juriului alături de Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu. Deşi a absentat de pe sticlă în ultimii ani, vedeta mărturiseşte că nu i-a fost atât de dor să se întoarcă şi a şi explicat de ce.  

"Nu mi-a fost dor, în gereal, de televiziune pentru că în ultimii ani nu am văzut cu ochi buni ce se întâmplă în domeniul nostru. În principiu, în televiziune se fac multe lucruri facile, ieftine, pe colţul mesei, atât la propriu, cât şi la figurat. Eu am o altă şcoală de televiziune şi trebuie să recunosc că sunt multe lucruri pe care nu le-aş face sub nicio formă. dar uite că din fericire mai există şi lucruri de calitate şi sunt sigură că am să fac o treabă bună.", a spus Andreea Marin la Adevărul live. Întrebată care va fi rolul ei în juriu şi ce va analiza mai exact, vedeta s-a rezumat doar la a spune că nu va fi blândă, aşa cum s-ar aştepta cei care o ştiu de la TVR din emisiunea "Surprize, surprize". "Sunt mulţi oameni care au observat schimbarea mea, dar mă simt bine în papucii mei! Datorită istoriei mele în faţa publicului, mulţi aşteaptă ca eu să fiu aceeaşi zână bună, dar nu am cum să fiu aşa într-un astfel de show, pentru că zâna ar fi o persoană incorectă. Trebuie să jurizez obiectiv, altfel nu-i ajuţi deloc pe concurenţi să evolueze şi cu toţii asta ne dorim. Cu francheţe, dar cu atenţie la felul în care voi folosi cuvintele, pentru că nu este genul meu să jignesc sau să vorbesc tăios, voi avea grijă ca oamenii din faţa mea să afle ce au făcut pe scenă din punctul meu de vedere", a mai spus jurata "Uite cine dansează".

Show-ul va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral, iar cei 12 concurenţi care vor dansa alături de coregrafi sunt actorul Marius Manole, luptătorul Sandu Lungu, Oana Zăvoranu, Anca Serea, bucatarul Joseph Hadad, Dana Budeanu, Rona Hartner, Antonia şi Alex Velea, Lili Sandu, Octavian Strunilă şi Liviu Teodorescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lisabona apus vedere panoramica portugalia shutterstock 255728725 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net