Andreea Marin și-a aniversat ziua de naștere. "46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie"

image
Andreea Marin, 46 de anifoto: Facebook

Este luna Andreei Marin. Pe 30 noiembrie și-a sărbătorit onomastica, de Sfântul Andrei, apoi fiica ei, Violeta, a împlinit 13 ani săptămâna trecută, iar azi, pe 22 decembrie, diva a celebrat 46 de ani de viață. E frumoasă, împlinită, iubită, și a făcut o postare pe Facebook în care le încurajează pe femei să se simtă la fel.

Proiecte de succes, o fiică superbă, care îi aduce fericirea pe chip, și un iubit care o respectă și o iubește. Se pare că Andreea Marin are toate motivele pentru care astăzi, de ziua ei, se poate considera o femeie fericită. Andreea Marin a împlinit vârsta de 46 de ani pe 22 decembrie. Nu mai are lângă ea niciunul dintre părinți ca să îi ureze "la mulți ani", însă a primit cea mai dulce îmbrățișare din partea fiicei sale, Violeta, care a împlinit 13 ani săptămâna trecută. Iată ce mesaj motivațional a lăsat pe pagina ei de socializare. "46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!", a spus diva. 

Citește și:

INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

INTERVIU Andreea Marin, totul despre Crăciunul cu Violeta și Adrian: «Sunt recunoscătoare pentru iubirea ce mă înconjoară»

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg