Andreea Moșneagu, de la Survivor, întoarcere emoționantă acasă! A fost cerută în căsătorie în aeroport


    Andreea Moșneagu a părăsit competiția din Republlica Dominicană în urma unei accidentări Sursă foto: Captură video
Andreea Moșneagu a părăsit competiția din Republlica Dominicană în urma unei accidentări Sursă foto: Captură video

Andreea Moșneagu, din echipa Războinicilor, a părăsit competiția Survivor, din Republica Dominicană, din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în timpul concursului. Tristețea pe care a resimțit-o în urma plecării a fost însă diminuată odată ce a ajuns acasă, în România, unde a așteptat-o o surpriză de proporții chiar la aerport. Iubitul ei a fost cel care a organizat totul, iar lacrimile de fericire nu au întârziat să apară.

Andreea de la Războinici a suferit o accidentare la genunchi, motiv pentru care a fost nominalizată spre eliminare înainte ca problema ei de sănătate să se agraveze. „Din păcate imprevizibilul s-a produs. Accidentarea mea la genunchi m-a făcut să părăsesc această competiție. Genunchiul încă mă mai supără puțin, încă mai e imflat. Când voi ajunge acasă voi face un RMN să văd despre ce este vorba. Sper să nu fie nimic grav. Doctorul mi-a spus că s-ar putea să fie o problemă atât la menisc cât și la ligamente. Nu știu exact ce este până nu-mi voi face un RMN", declara Andreea, după ce a fost eliminată din concurs.

Tristețea a fost ștearsă cu buretele odată ce a aterizat în România. La aeroport a așteptat-o iubitul ei, care i-a făcut o surpriză pe care o va ține minte întreaga viață. Pregătit cu un buchet de flori imens și cu inelul de logodnă, bărbatul a îngenuncheat și i-a adresat marea întrebare. Andreea a spus "da", iar acum cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă. Momentul emoționant a fost împărtășit de Andreea prietenilor de pe rețelele de socializare.

Cine este Andreea Moșneagu

Andreea Moșneagu de la Survivor România, în vârstă de 31 de ani, este de profesie polițist de frontieră. Concurenta s-a născut în Suceava, dar locuiește în București. Andreea a studiat la Facultatea de Științe Politice și Administrative din București. Andreea este pasionată de motociclism, merge regulat la sala de sport și a practicat kickboxing, pentru a fi în formă.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg