Andreea Nicolae, îngrijire cu produse din cămară

simeon stalpnicul png
Andreea Nicolae prezintă emisiunea “Secrete de stil” la Prima TV

Oricine o vede pe stradă întoarce capul după ea. Şi pe bună dreptate, să recunoaştem! Andreea Nicolae, prezentatoarea emisiunii „Secrete de stil” de la Prima TV, arată extraordinar. Dacă aveţi impresia că, pentru asta, „varsă” bani grei la saloanele de înfrumuseţare, vă înşelaţi. Secretul ei e la îndemâna oricui, în cămară.

Andreea poate să numere pe degetele de la o mână vizitele pe care le-a făcut până acum la salon. S-a dus mai mult de curiozitate şi şi-a făcut câteva tratamente superficiale, noninvazive. Nu a observat mari îmbunătăţiri. Tot în leacurile bunicii are mai multă încredere.

simeon stalpnicul png
Aceste produse fac parte din “trusa de înfrumuseţare” a Andreei

„Se spune că anumite proceduri de înfrumuseţare fac minuni. Eu nu cred în minuni. E drept că nici nu m-am dus constant, ca să se vadă vreun efect. Eu apelez la remedii simple, naturale, care nu au cum să-mi facă rău”, spune Andreea (29 de ani), în timp ce ne enumeră câteva reţete.

simeon stalpnicul png
  • Pentru faţă. Nu foloseşte niciun fel de creme scumpe, speciale pentru ten, ochi şi buze. Îşi hidratează faţa doar cu ulei de cocos, pe care îl aplică seara, după demachiere. De trei ori pe săptămână îşi face un scrub din bicarbonat de sodiu şi puţină apă. Masează pielea pentru a o curăţa de celulele moarte, apoi clăteşte. Pentru luminozitatea tenului, când îşi mai face limonade, taie o feliuţă de lămâie şi îşi şterge faţa cu ea. În perioadele în care îi apare vreun coş, îşi prepară o pastă din scorţişoară şi miere, ambele foarte bune antibiotice naturale, pe care o lasă să acţioneze 5 minute. „Dimineaţa nu mai am nimic”, spune prezentatoarea tv.
  • Pentru albirea dinţilor. Tot bicarbonatul de sodiu este folosit şi la albire, la curăţarea petelor. Îşi periază dinţii cu bicarbonat o dată pe săptămână.
  • Măşti cu ou pentru păr. Sănătatea şi strălucirea părului le menţine tot cu măşti făcute în casă. Foloseşte două gălbenuşuri, trei linguri de ulei de măsline şi o linguriţă de ulei de ricin. Câteodată adaugă şi miere. Întinde masca pe lungimi, inclusiv pe scalp, lasă să acţioneze 30 de minute, apoi se spală normal cu şampon.
  • Pentru corp. Nu are creme hidratante, creme anticelulitice sau pentru vergeturi. Tot uleiul de cocos este baza, pentru Andreea Nicolae. Îl aplică seara, după duş.
  • Pentru sănătatea organismului, s-a obişnuit să bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, 250 ml de apă călduţă în care pune puţin bicarbonat de sodiu şi sucul de la o lămâie. Este cel mai bun alcalinizant natural, îi întăreşte imunitatea. „Pot să vă spun că eu n-am mai răcit deloc de trei ani, de când fac asta”.

Mănâncă mai echilibrat. Chiar dacă se declară a fi o gurmandă căreia gena îi permite să mănânce orice, oricât, Andreea a început să se mai tempereze de când face sport. S-a obişnuit să bea în fiecare dimineaţă sucuri proaspăt stoarse din fructe şi legume, care o ajută la detoxifiere şi slăbire.

simeon stalpnicul png

A scăzut în circumferinţă cu sport. De câteva luni, Andreea s-a pus serios pe sport, la sală, sub îndrumarea unui antrenor personal de fitness. „Alex Florescu m-a învăţat să lucrez cu greutatea propriului corp, iar rezultatele sunt vizibile. În două luni şi jumătate mi-am schimbat constituţia corpului, mi-a scăzut circumferinţa pulpelor, s-a întărit carnea pe mine! Chiar şi doamna care mă epilează de 11 ani a observat diferenţa”, spune ea.

simeon stalpnicul png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg