Andreea Nicolae: «Mănânc fără probleme şi la 12 noaptea»

Ultima actualizare:

  De când merge la sală, mănâncă mai sănătos dimineaţaFotografii: Sever Gheorghe
De când merge la sală, mănâncă mai sănătos dimineaţaFotografii: Sever Gheorghe

Cartofi prăjiţi, hamburgeri, paste, eugenii, ciorbe, sarmale, pufuleţi şi multe prăjituri, asta mănâncă Andreea Nicolae la orice oră din zi şi din noapte. Multe din ele amestecate la aceeaşi masă, într-un stil total haotic. Dar nu contează, îşi permite. Silueta ei nu are de suferit.

„Mă trag dintr-un neam de moldoveni, am cultul mâncării. Îmi plac bucatele gătite în casă, sunt înnebunită după ciorbe acre, sarmale, tocăniţe, dar recunosc că nu mă dau în lături nici de la junk food. Oricând am poftă de cartofi prăjiţi îmi iau, chiar şi seara târziu, după ce ies de la sală, spre surprinderea colegelor mele care abia dacă-şi comandă o salată. De câteva zile poftesc la o shaorma, abia aştept să-mi iau”, spune prezentatoarea emisiunii „Secrete de stil” de la Prima TV. 


  Andreea a pasat un avocado, a condimentat pasta cu sare şi cu piper şi a consumat-o cu bruschete
Andreea a pasat un avocado, a condimentat pasta cu sare şi cu piper şi a consumat-o cu bruschete

Recunoaşte că stilul ei alimentar nu e unul exemplar, nici liniar. Dimineaţa mănâncă absolut orice, de la mâncare gătită până la dulciuri.

 „În ultimele luni, de când m-am apucat de sală, am încercat să mă mai temperez pentru că mâncam foarte mult dimineaţa. Acum beau un suc de fructe şi legume, plus o omletă, iaurt cu cereale sau pâine cu ceva. La prânz şi seara mănânc orice îmi pofteşte inima, nu sunt mofturoasă. Şi alimente amestecate, în sensul că pot începe cu o prăjitură, continua cu murături şi abia apoi cu o friptură la cuptor. Sunt o gurmandă, nu fac niciodată mofturi la mâncare”, mai spune Andreea. 

Cel mai mult îi plac dulciurile. Nu e zi fără să mănânce o cutie mare de îngheţată, prăjituri, ciocolată. De altfel, a avut şi o afacere în domeniu. În 2011 şi-a deschis un laborator de cofetărie de care s-a ocupat îndeaproape. A învăţat toate reţetele de prăjituri, ştie toate secretele bucătăriei. 

„Şi acum mănânc zilnic dulciuri, inclusiv la sală mă duc cu ele. Îmi plac gusturile copilăriei - salamul de biscuiţi, eugeniile, amandinele, savarinele... Orice, oricând. Dacă acum am poftă de un croissant cu ciocolată, îl mănânc, nu-mi pun bariere”, spune ea, în timp ce se întinde după o pungă de pufuleţi, alţi preferaţi ai ei. 


  Nu-i lipsesc din casă bomboanele cu ciocolată
Nu-i lipsesc din casă bomboanele cu ciocolată

Îşi permite pentru că, din fericire, nu a avut niciodată probleme cu greutatea. La 1,69 metri înălţime, fluctuează între 54 şi 56 kg. Poate slăbi foarte repede, dacă îşi pune ambiţia. 

Recent, de când s-a apucat de sport, parcă s-a mai temperat. Vrea să vadă cât mai repede rezultate, să nu-şi „bată joc” de munca ei. 

„Fac sport ca să mă tonific, am un antrenor personal care mă supervizează şi îmi place, sunt puţin mai responsabilă în ceea ce priveşte alimentaţia. Dar nu am renunţat la mâncarea nesănătoasă. Cartofii prăjiţi şi dulciurile sunt la ordinea zilei. Asta e, sper să semăn cu mama, că şi ea e slabă”, mai spune, râzând, prezentatoarea tv.

Micul dejun, gata în 10 minute

simeon stalpnicul png

Andreea şi-a pregătit pentru micul dejun un suc dintr-o sfeclă roşie, un măr, un morcov, puţin suc de lămâie, ghimbir ras şi apă, toate puse în blender. Şi-a mai pregătit un iaurt cu cereale şi caise proaspete şi nişte bruschete pe care a pus pastă de avocado şi somon afumat. Toată pregătirea a fost gata în 10 minute.

Primeşte mâncare gătită de la mama

Chiar dacă ştie să gătească orice şi chiar îi place, Andreea nu petrece prea mult timp în faţa aragazului. „Să stau să-mi gătesc 3 ore ca să mănânc în 5 minute nu merită. Singură, doar pentru mine, nu are rost”, explică ea. Are noroc cu mama ei, care stă în apropiere şi îi trimite la pachet absolut tot ce are nevoie. Ea îşi face doar preparate rapide, uşoare. Un suc de fructe şi legume, un mix de cereale cu iaurt, dimineaţa, sau o salată sunt gustări gata în doar câteva minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare  legume  foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2 crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net