Andreea Raicu, dezvăluiri în emisiunea Andreei Marin: "Aveam viața la care visa toată lumea"

image
Ei sunt iubiții celebri pe care i-a avut Andreea Raicu: fotbalistul Cristi Chivu, pilotul Tudor Vasile, solistul Tudor Chirilă și tenismanul Horia Tecău

Andreea Raicu este una dintre cele mai de invidiat vedete din România, însă nu toată lumea știe cu ce preț a venit succesul ei. Deși s-a considerat mereu o norocoasă pentru toate lucrurile bune de care a avut parte, nu a simțit că merită, iar ani la rândul s-a întrebat ce i-a lipsit. Într-un interviu sincer oferit Andreei Marin, vedeta a oferit detalii din viața personală.

Se numără printre cele mai frumoase și elegante femei din România, iar în timpul petrecut ca prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu a fost una dintre cele mai răsfățate vedete. Cu toate acestea, a renunțat la cariera strălucitoare, iar acum, la invitația Andreei Marin în emisiunea TVR 2, „Nu există nu se poate”, Andreea Raicu a dezvăluit motivul.

Andreea Raicu, despre motivul pentru care a părăsit televiziunea  

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfecta, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește.  Și când te deschizi, viața îți  aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să gășești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”

Cu un look de invidiat, Andreea Raicu a ajuns repede celebră. A câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu. În 20 de ani, vedeta a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes: „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”. A decis însă să să se retragă pentru a se dedica „unui business care rezonează cu valorile mele”.„Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima data la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a mai spus Andreea Raicu în emisiunea „Nu există nu se poate”.

image
Tudor Chirilă şi Andreea Raicu, pe vremea când formau un cuplu

A iubit bărbați celebri și recunoaște ce greșeli a făcut cu ei

Relațiile Andreei Raicu au reprezentat mereu un subiect tabu pentru presă. Vedeta a fost dintotdeauna o persoană discretă și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei personală. 

Andreea Raicu a mărturisit în nenumărate rânduri că sunt perioade în viață când nicio relație amoroasă nu se leagă. Cu toate acestea, fosta realizatoare Tv spune că este fericită și împlinită, chiar dacă nu are, momentan, un partener de viață. Faptul că are parte de dragostea prietenilor și a rudelor, pentru ea este de ajuns. După despărțirea de tenismenul Horia Tecău, prezentatoarea tv nu a mai avut nicio relațiie. Cel puțin una pe care să o afișeze public.

Prima relație care a captat atenția presei din România, a Andreei Raicu, a fost cu fotbalistul Cristi Chivu. În urmă cu 12 ani, Andreea Raicu și Cristi Chivu vorbeau în premieră despre idila lor. Povestea de amor se înfiripase de Revelion, când și-au dat seama că între ei este mult mai mult decât o simplă prietenie.

Pe vremea aceea, el avea 22 de ani, era unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și printre cei mai doriți burlaci de la noi. Andreea Raicu avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. Povestea de iubire a durat un an de zile, din 2003, până în vara lui 2004, cei doi ajungând să se despartă din cauza distanței. Andreea era la București iar Chivu la Amsterdam, pe vremea când juca la Ajax.

image
Andreea Raicu și-a deschis sufletul în fața publicului în emisiunea Andreei Marin

Andreea Raicu a avut o relație și cu fiul cel mare al fostului premier al PNȚCD, Radu Vasile, Tudor, de profesie pilot. Chiar și după despărțire se zvonește că între cei doi a continuat să există o atracție, Tudor fiind mereu brațele care o alinau pe Andreea după vreo despărțire sau la vreun necaz.

Andreea Raicu a trăit alături de Tudor Chirilă o poveste de iubire controversată. În cinci ani de relaţie, cei doi au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri, aceasta fiind considerată una dintre cele mai controversate dintre relațiile Andreei Raicu. S-au cunoscut în 2006, atunci când s-au afișat și pentru prima oară în calitate de cuplu la un concert al trupei Voltaj. Un sărut în fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat a oficializat relația celor două vedete. Deși erau două firi diferite, solistul trupei Vama Veche și Andreea Raicu au rezistat doi ani în relație, pănă în toamna lui 2008, când cei doi își anunțau separarea pe blogurile personale.

image
Andreea Marin, interviu de excepție cu Andreea Raicu

La un an de la despărțirea de cântărețul Tudor Chririlă, Andreea Raicu zâmbea din nou în brațele tenismenului Horia Tecău. În anul 2012 săgețile lui Cupidon o nimereau din nou pe frumoasa vedetă, care se afișa mândră la brațul lui Horia.

Deși relația celor doi era una complicată din cauza carierelor, dar și a distanței, vedetele găseau metode pentru a trece peste greutăți. În anul care s-a scurs de atunci, Andreea Raicu și Horia s-au întâlnit în cele câteva vacanțe petrecute împreună, în timpul vizitelor lui în România și atunci când ea participa la partidele lui de tenis, aceasta fiind, cu siguranță, cea mai scurtă poveste de iubire dintre toate relațiile Andreei Raicu.

image
Andreea Raicu și-a deschis sufletul în fața publicului în emisiunea Andreei Marin

De ce nu-și dorește Andreea Raicu un copil

Andreea a trecut în revită pe blogul personal motivele ”egoiste” care ar putea-o determina să-și dorească un copil și a făcut publică o decizie care i-a luat pe fani prin surprindere.  

”Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii și ador să petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru că îmi doream atât de mult să devin mamă, am zis că nici măcar nu contează atât de mult conjunctura în care aș vrea să-l fac.

Evident că nu aș fi ales ceva extrem, dar nici departe nu eram. Chiar mă gandeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care să-l consider potrivit sa fie tată, pot să-l fac ca mamă singură. Existența însă a hotărât să nu-mi dea un copil până acum sau, cred că cel mai corect spus este, eu am ales să nu fac un copil din diferite motive, pe care subconștientul cu siguranță le ținea ascunse”, a scris vedeta pe blogul personal.

Se pare că momentul de cotitură l-a reprezentat pentru Andreea călătoria inițiatică în India, unde a înțeles că nu trebuie să faci un copil din disperare sau pentru că-ți plac copiii și nici pentru că ai rămas de căruță, după ce toate prietenele tale au devenit mame.

”Am înțeles că un copil vine pe lume pentru cu totul și cu totul alte motive. Nu ca să îți umple golurile, nici ca să te facă să fii «în rândul lumii» și nici ca să ai o ocupație. Cred cu tarie că, atunci când vrei să faci un copil, e vital să-ți pui niște întrebări. Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să mă împlinească și să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condițiile în care să crească frumos – nu ma refer aici la cele materiale – și să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-și facă un rost.”

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
horoscop ( FOTO pixabay )
Vladimir Putin la petrecerea din Piața Roșie din Moscova dupa anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA EFE (3) jpg
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png