Andreea Raicu şi secretul frumuseţii sale! - VIDEO

simeon stalpnicul png

Cu toate că nu a avut niciodată probleme cu greutatea, Andreea Raicu a adoptat un stil de viaţă sănătos pentru a fi mereu în formă.

Citeşte şi:

Andreea Raicu este supărată foc pe Mândruţă. Află de ce!

Ea «scoate untul» din Raicu la sală!

Raicu, ce fericită eşti cu spaniolul!

Andreea, te mai gândeşti încă la Tudor Chirilă?

Modelul, în vârstă de 32 de ani, care are 1.75 metri înălţime, dimensiuni 90-59-89 şi 55 de kilograme, a fost declarată de cititorii VDTonline cea mai sexy vedetă TV din România.

Andreea Raicu spune că în spatele acestor numere aproape perfecte stă un regim de alimentar şi de viaţă sănătos. În urmă cu un an, vedeta a devenit vegetariană, nu fumează, nu bea, decât ocazional, şi aleargă de 5 ori pe săptămână.

simeon stalpnicul png

Am devenit de un an şi ceva vegetariană şi acest lucru mi-a schimbat foarte mult viaţa. Nu a pornit neapărat de la faptul că e o modă şi nu mai doresc să mănânc carne pentru că e un trend pe care e interesant să-l ţii, ci sunt nişte convingeri şi nu sfătuiesc pe nimeni să devină vegetarian atâta timp cât nu ajunge la convingerile respective”, explică bruneta pentru Perfecte.

Andreea Raicu susţine că cel mai important factor pentru a avea un trup armonios este echilibrul şi este de părere că mai puţine reguli implică o siluetă cât mai aproape de perfecţiune.

"Atâta vreme cât îţi interzici anumite lucruri, frustrezi organismul şi el simte nevoia să le mănânce cât mai mult. Eu una mănânc din fiecare lucru câte puţin, evident, fără carne. Toate interdicţiile creează frustrări care nu te ajută să slăbeşti şi să te simţi bine cu tine însăţi”.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg