Andreea Tonciu, atac la adresa Alexandrei Ungureanu: «Domnișoară, dacă mai aștepți mult, o să te ia știi tu cine»


    Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu, a cuțite la «Bravo, ai stil»
Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu, a cuțite la «Bravo, ai stil»

Iată că după ce s-a întorc pe tv emisinuea mult așteptată «Bravo, ai stil! Celebrities», un nou scandal a scindat concurentele în tabere diferete. De această dată, cearta nu a mai fost între Andreea Tonciu și Raluca Tănase sau Maria Ilioiu, iată că fosta asistentă tv a ales-o pe nimeni alta decât Alexandra Ungureanu, pentru a-și spune punctul de vedere asupra vieții intime a artistei.

Andreea Tonciu a uitat scandalurile cu Maria de la Insula iubirii și Raluca Tănase de la Bambi. Acum, vizată a fost Alexandra Ungureanu care a supărat-o pe Andreea Tonciu pentru că ea nu este căsătorită, iar în concepția ei, artista nu va mai fi cerută de niciun bărbat vreodată. Această remarcă a deranjat-o atât de Alexandra Ungureanu cât și pe Caline Dumitrescu, care și-au exprimat dezacordul cu rpivire la această opinie. 

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a zis Alexandra Ungureanu Andreei Tonciu, după ce aceasta i-a zis că are un stil constant în fiecare ediție. Încercând să-i explice ce a vrut să zică, Andreea i-a tăiat-o iar, spunându-i că nu trebuie să o corecteze ea. „Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă”, a spus Andreea.

Alexandra Ungureanu a replicat: „Sta liniștiă, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept...”. Andreea și-a permis să o ironizeze spunându-i: „Mai așteaptă mult și bine că o să te ia....știi cine...”, a completat Tonciu. 

Alexandra Ungureanu i-a atras atenția spunându-i că a deranjat-o, însă Andreea nu a înțeles. „A fost un comentariu foarte răutăcios”, i-a zis Alexandra. 

„A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, a completat Alexandra. Deși toate concurentele i-au explicat Andreei gravitatea vorbelor aruncate, fostei asistente tv nu i-a păsat prea tare și și-a menținut punctul de vedere, explicând că nu a zis nimic greșit. 

Maria Ilioiu susține că a bătut-o pe Andreea Tonciu în culisele Bravo, ai stil

Maria Ilioiu a fot eliminată de la Bravo, ai stil, însă ișirea din competiție a fost una cu scandal, fosta ispită de la Insula Iubirii a publicat câteva videoclipuri pe YouTube, unde a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în carul competiției.

Maria Ilioiu nu s-a dat înapoi din a o jigni pe Andreea Tonciu cu fiecare ocazie pe care a și bătut-o în cadrul competiției, așa cum a declarat ea pe rețelele de socializare.

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu. M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr”, a declarat ea.

„Eu m-am înscris la această emisiune pentru a vă arăta felul meu de a fi. Eu am venit cu niște dorințe. Această emisiune a fost montată dinainte. Exact după ce am semnat contractul au fost sunați de o altă emisiune care a fost frustrată că eu nu am vrut să mai particip la edițiile viitoare, directorii fiind prieteni de familie. Ei le-au spus că mă scoată prima din emisiune să mă facă de râs. Am aflat că Kanal D era montată pe mine să mă scoată cât mai nasoală, să-mi terfelească imaginea. Eu aveam contractul semnat că nu aș mai fi mers. A trebuit să merg că altfel m-ar fi dat în judecată. Ei au vrut să mă scoată tot ce-i mai rău, tot ce e Andreea - mahala. Cel mai mizerabil în această emisiune mi se pare montajul”, a mai spus ea.

“Am fost acuzată de foarte multe lucruri în această emisiune. Nu am venit să mă cert sau să fac vreun scandal cu cineva. Mă deranjează foarte rău când sunt atacată și jignită. După cum știți, nu mai pot să fac ce am făcut în trecut. O am pe Rebecca la grădiniță, iar mamele colegelor ei poate cred ce aud. În timpul pauzei de câteva zile am stat acasă cu soțul și cu Rebecca, iar el a pus pe televizor emisiunile anterioare. Fetița mea a văzut că am fost foarte jignită și a spus: «Mami, de ce fata aia rea îți vorbește atât de urât? De ce te face ciocănitoare? De ce e rea?» Și venea la mine, mă mângâia și îmi spunea: «Mami, eu pe tine te iubesc și ești cea mai frumoasă». Am luat-o ca pe o glumă și i-am zis că așa mai glumim noi, că nu m-a jignit, că ciocănitoarea e o pasăre foarte frumoasă. Nu am avut ce să îi spun”, a mărturisit Andreea Tonciu, în lacrimi, la “Bravo, ai stil!”.

Ce și-au reproșat Maria Ilioiu și Andreea Tonciu

Întrebată de Ilinca Vandici câte poșete are acasă, Andreea Tonciu a răspuns că nu are multe, opinând faptul că ce este mult este prost. Atunci când Maria, care deține un număr fabulos de 124 de genți a auzit remarca făcută de colega de platou, a reacționat. «Nu e adevărat. Așa vorbește o săracă», spune Maria despre Andreea Tonciu, iar de aici a mai existat un singur pas până la o ceartă memorabilă.

„Vaaai! A spus că sunt o săracă și o amărâtă. Asta este, dacă Dumnezeu nu mi-a dat norocul tău... Fetița mea, nici în 89 nu purtam așa ceva, măcar să ai stilul meu. Porți ceva foarte ieftin, mai ieftin de atât n-am văzut în viața mea!”, a spus Andreea.

„Nu știi să te exprimi, fetiță", a contrazis-o Maria. Andreea nu a iertat-o deloc pe Maria și a sărit la replică. „Vezi că ți-am permis cam multe și s-ar putea să ieși ciufulită! Hai că nu-i permit ăsteia să mă facă cum vrea ea! Eu sunt o doamnă, nu am venit aici să mă cert cu pițipoanca asta ieftină. Dacă ea caută ceartă cu mine, i-o dau. Mă dezbrac eu de caracter, cu toate că nu am vrut să fac asta. Deja ți-am dat valoare, ești nebună? Fără mine ești moartă, bine că sunt eu în emisiune. Ești ciocănitoare ****! Asta ești! Cine e ea să mă jignească?”, a încheiat fosta asistentă tv.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg