Andreea Tonciu, gafă de milioane! A scos "porumbelul pe gură", în direct la TV: "Giani Kiriță este plictisitor la pat"!

Ultima actualizare:

    Andreea Tonciu a făcut o afirmație surprinzătoare despre Giani Kiriță
Andreea Tonciu a făcut o afirmație surprinzătoare despre Giani Kiriță

Andreea Tonciu nu se dezminte! Nici măritată vedeta nu tace. Invitată la Pro TV în emsiunea lui Cătălin Măruță, fosta asistentă TV a șocat pe toată lumea cu răspunsurile date la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc!”.

Vedeta nu a putut să facă față sosurilor iuți ca focul încă de la prima îmbucătură și dezinvoltă a început să dea din casă în ceea ce privește viața personală mai abitir ca niciodată. Se știe că Andreea Tonciu, una din fetele de oraș curtate mai ales de fotbaliști, a avut o tinerețe agitată.

Andreea Tonciu nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Giani Kiriță
Andreea Tonciu nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Giani Kiriță

Vedeta nu a făcut publice până acum decât relațiile de lungă durată pe care le-a avut. Șocul a venit la întrebarea „Ce partener de-al tău a fost cel mai plictisitor în dormitor?” Atunci Tonciu a rostit cu zâmbetul pe buze numele lui Giani Kitiță! „Giani Kiriță a fost! Nu știi și tu că aștia cu mușchi nu fac mare lucru în pat?!”, a spus bruneta, lăsând asistența mască.O altă întrebare la care vedeta a cedat și a nu a mai vrut să mănânce iute a fost „Ce bărbați celebri din showbiz ți-au făcut curte și i-ai refuzat?” Și aici surpriza a fost mare. „Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță”, a venit răspusul prompt al lui Tonciu, care a adăugat l-ar fi prefrat pe Ion Țiriac lui Ilie Năstase. De ce? „Pentru că are firma mai mare, e numele mai sonor”, a mai spus bruneta.Andreea Tonciu (34 de ani) este de patru ani măritată cu fostul fotblist Daniel Niculescu (27 de ani), cu care are și o fetiță Rebecca. Înainte să se mărite, Andreea a avut o relație îndelung mediatizată cu fotbalistul Nicolae Mitea. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net