Andreea Tonciu, înainte de operaţia la nas: "Îmi este frică!"

Ultima actualizare:

    Andreea Tonciu are 28 de aniFoto: arhiva personală
Andreea Tonciu are 28 de aniFoto: arhiva personală

A cântărit bine şi într-un final după ce nu a mai putut să îndure jignirile, Andreea Tonciu a decis că e cazul să-şi opereze nasul. Bruneta s-a programat pentru intervenţia chirurgicală la o clinică din Turcia.

Cu 24 de ore înainte de a intra în sal de operaţie, Andreea Tonciu le-a povestit apropiaţilor ce este în sufletul ei înainte de marea schimbare. Deşi recunoaşte că îi este teamă, bruneta pare foarte decisă să facă rinoplastia.

"Mâine pe vremea asta o să fiu în operaţie.... Îmi este frică, dar rezultatul o sa fie pe placul meu, sunt fericită că m-am hotărât în ciuda faptului că am fost jignită pe seama nasului meu....! Fac această schimbare în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pt familia mea! Iubesc şi sunt iubită, mulţumesc lui Dumnezeu că m-a încurajat şi familiei mele care este alături de mine! Vă iubesc şi ne vedem săptămâna viitore!", a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de socializare.

Recent, ea a mărturisit într-o emisiune tv că şi-a făcut de mai multe ori programare pentru a-şi tăia nasul, însă de fiecare dată s-a răzgândit de frică. 

image
image
image
image
image
image
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea
image png
2 vlad mirita mosier fermier 1 jpg jpeg
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg