Andreea Tonciu, mărturisiri despre soțul ei: «Este gelos, mă spionează non-stop»

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu a mărturisit că soțul ei este foarte gelos

Andreea Tonciu a vorbit deschis despre căsnicia ei alături de Daniel Niculescu. Au avut parte de multe probleme în cuplu, însă fosta asistentă tv a mărturisit că au rezolvat fiecare neînțelegere și acum au parte de un mariaj ca în filme. Cu toate acestea, Daniel Niculescu este foarte atent la detalii și are grijă să nu ajungă nimeni la soția lui, deoarece este un om foarte gelos.

Andreea Tonciu a mărturisit că nu o deranjează atât de tare că el este gelos, chiar dacă uneori simte că o spionează. Andreea, Daniel și fetița lor urmează să plece într-o vacanță și speră să adune cât mai multe amintiri împreună.

“Am venit cu fetița și cu tati la mare să ne bronzăm. În septembrie plecăm în Antalya cu cea mică, de Revelion mergem în Thailanda, iar în februarie plecăm în Maldive. Sunt adepta relațiilor de lungă durată, mi-a dat Dumnezeu un băiat care este exact opusul meu. E foarte calm și de fiecare dată când ne certăm, de fapt mă cert mai mult singură, el tace din gură. Îmi trimite mesaje mereu că mă iubește. Soțul meu este foarte gelos, chiar mă spionează non-stop. Probabil că are și el multe admiratoare, dar nici una nu are tupeu să se dea la soțul meu pentru că știe ce o așteaptă. El niciodată nu a avut o iubită cum sunt eu”, a spus Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu și-a pregătit o vacanță de vis alături de soțul și fiica ei

Andreea Tonciu a clarificat în urmă cu ceva vreme zvonurile conform cărora ea ar divorța de Daniel din cazua faptului că el nu o lăsa să mai apară la tv.

“Cine credea vreodată că eu o să mă mărit aşa imediat şi o să fac un copil? Înainte să îl cunosc pe soţul meu am fost la Arsenie Boca şi m-am rugat. Vreau să spun: nu sunt gravidă, nu divorţez deocamdată de nimeni! Ca să bagi divorţ trebuie să ai lucruri foarte grave. Nu dacă te cerţi, gata, hai să ne despărţim. Soţul meu ştie foarte bine ce fel de persoană sunt şi are foarte mare încredere în mine şi nu mai este gelos. Acum chiar ne înţelegem foarte bine. Ştie ce fac tot timpul, unde sunt. El nu a fost de acord cu apariţiile mele TV, dar acum nu mai are nicio treabă. Poate o să îl aduc şi pe el într-o zi. Pe mine mă deranja că nu mă lăsa. Aşa mă cunoscuse. Ce m-a deranjat foarte tare şi îi spun acum în direct pentru că ştiu că se uită: ne întorceam de la munte şi trebuia să merg la emisiune la nea Mărin cu naşa mea Anamaria şi nu a fost de acord. A zis: cum să stai tu 4-5 zile să dormi fără mine? Dacă mă sună de la emisiuni spune: hai să mergem undeva, îţi cumpăr ce vrei tu. Numai să stau cu el, să nu mă duc”, declara Andreea Tonciu la Antena Stars.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif