Andreea Tonciu, primele declarații despre scandalul uriaș cu soțul ei! ”Deja s-a ajuns prea departe”

simeon stalpnicul png
Andreea Tonciu si Daniel Niculescu sustin ca nu se pune problema unui divort intre eifoto: Facebook

Andreea Tonciu se jură că nu se pune problema unui divorț între ea și soțul ei, Daniel Niculescu. Cu toate acestea, recunoaște ea, a fost singură la mare și, din când în când, se mai și ceartă cu partenerul ei de viață, din cauza geloziei acestuia.

"Am fost şi m-am rugat la mormântul părintelui Arsenie Boca să îmi dea un băiat cu care să îmi întemeiez o familie şi să fac un copil. La o săptămână l-am cunoscut pe el. Nu am crezut că o să fac un copil atât de repede. În prima noapte de iubire am rămas însărcinată. Presa mă cataloga într-un anumit fel, nu m-a interesat. Eu ştiu foarte bine cum sunt eu. Da, să ştii că am simţit în acel moment că este alesul meu. După ce am rămas însărcinată m-a cerut în căsătorie", a spus Andreea Tonciu.

Mai mult, a început să explice Andreea, lucrurile sunt de-a dreptul roz între ei. "Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Da, am fost la mare, nu neg că m-am distrat la mare. Nu ne-am certat. Nu pot să spun că, ca cuplu, nu ne certăm. Soţul meu ştie că am fost la mare. Ştie absolut tot ce am făcut la mare. Nu a venit după mine la mare, nu m-a îmbrâncit la mare, nu a venit să mă ia cu forţa acasă. M-am dus la mare cu prietenele mele şi ne-am distrat pur şi simplu. Soţul meu nu a putut să meargă. Am mers cu sora mea, îşi dorea foarte mult. Mi-a zis să mă duc cu sora mea. Deja s-a ajuns prea departe. (...) Eu, în fiecare relaţie am fost foarte cuminte. Eu, dacă nu mă mai înţeleg cu partenerul meu, stop. Nu prea ieşim foarte des de când este Rebecca. Acum sora mea şi-a dorit foarte mult să meargă la mare. Am stat doar o noapte, a doua zi eram în Bucureşti. Nu am mai plecat niciodată fără el. Da, soţul meu este gelos pentru că mă iubeşte foarte mult. Să ştii că sunt geloasă, dar eu sunt aşa, puţin mai cu capul pe umeri. El e mai copil şi ar crede orice, dar are foarte mare încredere în mine", a spus Andreea Tonciu.

De asemenea, Daniel Niculescu a făcut şi el primele declaraţii despre zvonurile despre divorţ. Acesta susţine că o iubeşte foarte mult pe Andreea Tonciu, iar căsnicia lor va continua aşa cum a fost şi până acum. ”În orice căsnicie sunt mici certuri. Eu las foarte mult de la mine, şi ea lasă de la ea. Eu nu suport să stau certat cu soţia mea", a spus Daniel Niculescu.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
alimente shutterstock 392741167 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Shakira foto facebook Shakira