Andreea Tonciu şi Doiniţa Oancea, vecine gard în gard cu mamele lor

image
Criss şi Vlad se iubesc de mai bine de 4 ani

Sunt femei în toată firea, pe picioarele lor, dar nu s-au desprins nici acum de cuibul părintesc. Pentru că nicăieri nu e ca la mama acasă, Andreea Tonciu şi Doiniţa Oancea s-au gândit să-şi facă un cămin uşă în uşă cu cel al “babacilor”.

Luna trecută, bomba-sexy Andreea Tonciu (29 de ani) a devenit nevastă cu acte în regulă, după nici un an de relaţie cu Andrei Niculescu (24 de ani). În plus, cei doi numără zilele până când vor deveni părinţi, Andreea fiind însărcinată în aproape 8 luni. Şi cum bunica maternă abia aşteaptă să aibă grijă de bebeluşă, Andreea a rezolvat problema, mutându-se cu tot cu soţ în casa părintească. Dar asta nu e tot. Bruneta va deveni vecină gard în gard cu Maria Tonciu, mama ei, pentru că intenţionează să-şi ridice şi ea propria locuinţă, pe un teren din apropiere.

“Până nasc şi o perioadă după, stau cu soţul meu la mama acasă, ca să mă ajute cu copilul. La mansardă avem două camere şi o baie. Peste câteva luni îmi ridic şi eu o vilă pe un teren lângă mama. Decât să dau 180.000 de euro pe un apartament, mai bine îmi fac casă lângă ai mei. Va fi gata repede, pentru că soţul meu lucrează în construcţii”, a povestit Andreea la Antena Stars. O altă vedetă lipită şi la propriu, şi la figurat de mama ei este Doiniţa Oancea (33 de ani).

image
Ruxandra Ion

Doiniţa: «Nu simt nevoia să plec de lângă părinţi»

image

Ea nu s-a spetit degeaba opt săptămâni, anul trecut, la „Ferma vedetelor” (PRO TV), căci a strâns ban pe ban, iar onorariul primit de la PRO TV, aproximativ 12.000 de euro, a ajutat-o să-şi termine casa visurilor ei, situată în vecinătatea Liceului Iulia Haşdeu din Capitală. De fapt, bruneta şi-a ridicat un “cuibuşor” chiar în curtea părinţilor ei, Dorina şi Mihai, pentru că aşa cum ne-a declarat în repetate rânduri, ea nu se poate rupe de cei care i-au dat viaţă. “Locuiesc cu părinţii şi asta pentru că nu simt nevoia să plec de lângă ei”, ne spunea ea.

Fotoreporterii Click! au dovada că vila la care Doiniţa lucrează de mai bine de 6 ani, şi pe care a început-o cu banii din telenovele, este acum gata şi numai bună pentru a adăposti o tânără familie. „Am ridicat-o după «Regina» (2008) şi apoi nu m-am mai ocupat de finisaje. Acum am avut timp să o termin, am pus parchet, tapet şi abia aştept să mă mut  în ea. De-a lungul anilor m-am concentrat pe alte proiecte şi abia acum am avut timp de casă”, ne-a spus Doiniţa. 

Criss şi Vlad locuiesc cu «mama telenovelelor»

image
Criss şi Vlad se iubesc de mai bine de 4 ani

image
Ruxandra Ion

Au devenit celebri în trupa LaLa Band, apoi au jucat în serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”. Acum, tinerii îndrăgostiţi Cristina Ciobănaşu (19 ani) şi Vlad Gherman (23 de ani) sunt vedetele postului “Happy Channel”, îşi câştigă singuri banii de buzunar, însă tot cu “babacii” stau. Ruxandra Ion, fostul director al postului Acasă TV, supranumită “mama telenovelelor”, a adoptat-o pe Criss în 2008, după ce puştoaica a apărut la “Dansez pentru tine”, iar acum, în casa ei, l-a primit cu braţele deschise şi pe “ginerele” Vlad.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
Brexit FOTO Shutterstock
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel