Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, "la cuțite" la Bravo, ai stil: «M-a provocat nebuna»


    Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, ceartă ca la ușa cortului la Bravo, ai stil! Celebrities

Roxana Nemeș este noua țintă a atacurilor Andreei Tonciu, iar de când artista a devenit concurentă a emisiunii «Bravo, ai stil! Celebrities» a intrat în atenția fostei asistente tv, dar și a prietenelor sale Oana Radu și Cristina Șișcanu. Iată că în ultima ediție difuzată a emisiunii, Roxana Nemeș a fost în centrul unui scandal pe care chiar ea l-a iscat.

Roxana Nemeș a ajuns în gura Andreei Tonciu și în ultima ediție difuzată a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Roxana Nemeș a purtat în cadrul competiției un tricou alb pe care scria «Andreea Tonciu e cea mai valoroasă», lucru care a pornit un adevărat scandal. 

„Ești cea mai valoroasă din această emisiune. Degeaba ai un stilist bun. Caracterul din păcate tot acela rămâne. Îți dau tricoul cadou”, a declarat Roxana Nemeș despre scandalul cu Andreea Tonciu. 

Însă Andreea Tonciu nu a putut sta nepăsătoare la acest scandal, iar ce a urmat a fost istorie. 

„Kilometrajul tău a luat-o razna. Eu nu pun botul la glumele tale proaste. De când ai venit în București te-au luat toți, te-aa luat unu, te-a luat altul. Am apărut eu la televizor că m-a expus vreunul? Glumele astea proaste nu ma interesează. Eu mai bine prefer să ies deoarece vocabularul meu este foarte colorat. Nu permit să mă ia cineva la mișto. Ți-am dat valoare fata mea. Regret că mă bag în seama cu una ca tine. Eu nu am venit în București să apar cu unul și cu altul. Nu te supăra, dar tu m-ai visat azi-noapte? Îți dau banii, cât ai dat pe haina aia? Îmi dai tricoul cadou să mă șterg cu el undeva. Nici acolo nu po să mă șterg cu el. Ți-am dat valoare, să treci e la casierie. M-a provocat nebuna”, a spus Andreea Tonciu. 

Roxana Nemeș, scandal fără capăt cu Andreea Tonciu

Roxana Nemeș a fost atacată dur de Andreea Tonciu deoarece aceasta ar fi țipat la fosta asistentă tv a Adrianei Bahmuțeanu, însă nu există nicio filmare care să ateste acest lucru. Iată că în ultima ediție difuzată, Roxana Nemeș a fost ținta unor atacuri venite din partea unor colege de emisiune. 

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea Tonciu despre Roxana Nemeș.

Cântăreața a reacționat imediat la acuzele Andreei Tonciu recunoscând că nu se poate schimba pentru nimic în lume.

„Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, spune Roxana Nemeș.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png