Andrei Gheorghe, dat afară de la Pro FM: ”Am primit semnale că nu mă vor”


    Andrei Gheorghe a rămas fără matinalul de la Pro FMfoto: arhiva Click!
Andrei Gheorghe a rămas fără matinalul de la Pro FMfoto: arhiva Click!

Moment dificil pentru Andrei Gheorghe, om cu vechime în istoria modernă a radioului comercial. Realizatorul matinalului Pro FM a fost pus pe liber la expirarea contractului. ”Chiar în prima zi de la mutarea studioului Pro FM în sediul Digi, am aflat că ar fi sunat Cosmin Prelipceanu să întrebe când voi fi dat afară”, a declarat Gheorghe pentru Pagina de Media.

Andrei Gheorghe s-a întors în urmă cu doi ani la postul de radio care l-a consacrat, pentru a realiza matinalul. Aventura s-a terminat, iar matinalul va continua din toamnă cu alți prezentatori, Greeg și Marius Onuc.

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat că Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat și nu a mai fost prelungit.

De partea cealaltă, Andrei Gheorghe denunță atmosfera din ultimul an. ”Ultimul an la Pro FM a fost puțin straniu. Primeam semnale că voi fi dat afară, că nu mă vor, chiar a fost un fel de CNA intern. S-a discutat scriptul emisiunii într-o ședință. Ce anume am spus într-o ediție, cuvânt cu cuvânt. Sunt om de radio, îmi place ceea ce fac. Sigur că aș fi vrut să merg mai departe cu emisiunea. Dar filozofia mea nu mai are nimic de a face cu noul Pro FM”, a declarat Andrei Gheorghe pentru Pagina de Media.

Omul de radio a vorbit în termeni nu foarte favorabili despre ultimul său angajator. ”Digi nu e o organizație de presă, nu e media, după părerea mea. Media e atunci când vrei să fii numărul unu. Este atunci când trăiești din banii încasați. Când trăiești, când exiști pentru nevoile publicului tău. Orice altceva nu e media. Dacă banii nu sunt făcuți din rating, e altceva. S-ar fi dorit orice, dar să nu deranjeze pe nimeni. În primul rând pe cei din interior. Telefonul scurt. Să fie liniște”, a mai spus Gheorghe pentru sursa citată.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg