Andrei Ștefănescu, despre despărțirea lui Liviu Vârciu de Anda Călin: «A fost o relație cu năbădăi»

Ultima actualizare:

    Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni buni și colegi de emisiuniFoto: Antena 1
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni buni și colegi de emisiuniFoto: Antena 1

Luna iulie nu a început prea bine pentru familia lui Liviu Vârciu. Vedeta tv a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin, mama fetiței sale, Anastasia, deși mulți se așteptau să-i vadă la altar pe cei doi.

Andrei Ștefănescu, unul dintre prietenii apropiați ai lui Liviu, a dat câteva detalii din interior, în direct la "Răi da' buni". A dezvăluit și că prima întâlnire a lui Liviu cu Anda a fost chiar în casa lui.

„E o despărțire anunțată pentru că știm cu toții că lucrurile n-au fost prea roz în viața lor de cuplu. Din păcate pentru ei, se strică o familie. Dar poți să spui și din fericire, pentru că atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei să-și urmeze drumurile. A fost o relație destul de tumultoasă și cu năbădăi. Vă spun sincer, eu când am văzut-o prima dată pe Anda, mi-a plăcut foarte mult de ea și i-am zis și lui Liviu. I-am zis că e o fată cu care chiar merită să ai o relație.

El era foarte îndrăgostit de ea, am simțit că s-a schimbat când a cunoscut-o. Nu pot să-l acuz că a tratat-o ca pe o aventură. După care a rămas însărcinată și a fost nevoie ca lucrurile să devină mai serioase. După ce a născut, lucrurile s-au schimbat. Și plecarea lui Liviu în Asia, sunt convins că și Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Și sigur că dacă mai sunt și discuții acasă și mai și pleci o lună și ceva, (…) lucrurile se agravează. Eu îl știu foarte bine pe Liviu și spun sincer că pe lângă caracterul pe care îl are el, are un suflet foarte bun și și-a dorit foarte mult să salveze relație. Discuțiile dintre ei (n.r. Liviu și Anda) erau aprinse, dar (…) și-a dorit foarte mult să salveze relația. A făcut toate sacrificiile de pe Pământ ca să-i fie bine fetiței", a dezvăluit Andrei în emisiunea lui Mihai Morar.

Mesajul prin care Liviu Vârciu a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin


    Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetițăFoto: Facebook
Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetițăFoto: Facebook

„Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup și vă iubesc!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net