Andrei Stoica dă cărţile pe faţă după „Exatlon”: „Lipsa mâncării a fost cel mai greu de suportat”

Ultima actualizare:

    Andrei Stoica crede că ultima experienţă sportivă îl poate ajuta să mai fie încă o dată cel mai puternic de pe GlobFoto: Click!
Andrei Stoica crede că ultima experienţă sportivă îl poate ajuta să mai fie încă o dată cel mai puternic de pe GlobFoto: Click!

Luptătorul s-a întors acasă după două luni de participare la reality-show-ul „Exatlon”, de la Kanal D, şi ne-a povestit cum se simte, ce planuri are şi multe detalii de culise despre acest show. Andrei Stoica a suferit cumplit din cauza foamei, iar asta se vede şi la cântar: a slăbit 10 kg.

Click!: Cum eşti cu piciorul? Poţi să ne spui ce s-a întâmplat exact?

Andrei Stoica: Sunt ok, am reînceput să-mi intru în formă. Mi-am revenit, am făcut recuperare două săptămâni, bicicletă şi înot. Am avut o întindere şi o inflamaţie destul de serioase. Şi în condiţiile de acolo nu mă puteam recupera. Neavând vitamine, mâncare destulă şi având joc în fiecare zi, nu aveam de ales. Ori rămâi pe riscul tău, ori îţi respecţi cariera şi poţi alege să mergi acasă. Şi am luat decizia cea mai înţeleaptă, să merg acasă şi să-mi continui cariera. Să nu sufar vreo accidentare care să mă coste mult mai mult.

Mulţi îşi doresc să meargă în Republica Dominicană, să participe la “Exatlon”…

Unii îşi doresc să facă ce am făcut noi, alţii îşi doresc să meargă în vacanţă acolo. Dar le sugerez să-şi dorească să facă ce am făcut noi. M-am bucurat de experienţa “Exatlon”, mi-aş fi dorit să stau acolo mult mai mult, pentru că nu te întâlneşti zilnic cu astfel de experienţe. Sper să mai fie sezoane în viitor şi sper să mai fiu invitat.


    Andrei Stoica s-a bucurat de o masă copioasă când a ajuns în România
Andrei Stoica s-a bucurat de o masă copioasă când a ajuns în România

Ai început să participi din nou competiţii sportive?

Încă nu, încerc să mă acomodez. Mi-a fost destul de greu, nu mă aşteptam. Acum mă uit cu părere de rău la “Exatlon”. Mi-am reluat uşurel antrenamentele, încă nu am finalizat nici o negociere. Urmează, am nişte discuţii în curs, vedem ce va fi, dar prea curând, nu.

Ce ţi-a fost cel mai greu în Republica Dominicană, în timpul reality-show-ului?

Cu dorul de familie a fost ok, sunt obişnuit să stau departe de familie, copii, soţie. Cel mai greu de suportat a fost lipsa mâncării. În rest a fost uşor să mă acomodez cu dormitul pe scândură, de exemplu. Nu aveai cum să te speli la un duş când voiai tu, nu aveam şampon, deodorant, puteam suporta toate acestea. Iar lipsa mâncarii mie mi-a fost greu o lună de zile, apoi mi s-a micşorat stomacul şi începusem să mă obişnuiesc.


    Andrei Stoica, revedere emoţionantă cu familia
Andrei Stoica, revedere emoţionantă cu familia

Cu cine te-ai înţeles cel mai bine dintre colegii tăi, din echipa “Faimoşilor”?

Cred că m-am înţeles bine cu toţi, nu am avut nici un conflict deschis. Aşa tind eu să cred.

Aveaţi cum să comunicaţi cu “Războinicii”?

Eram păziţi ca să nu vorbim şi ne parcau microbuzele la distanţă, corturile erau la 100 de metri. Dar mai puteai să schimbi două cuvinte la ceremonie, însă te opreau, erau foarte stricţi. Nu pot spune că ne-am putut împrieteni. Doar puteai vorbi atunci când se reuneau echipele pentru jocul cu România şi altă ţară. Mai schimbai câteva vorbe, însă doar atât.  

Ai mai fost in Republica Dominicană?

N-am mai fost, m-aş întoarce, e o ţară frumoasă, oamenii sunt ok din ce am văzut şi simţit eu. Însă i-am văzut doar de la depărtare

Apropo de reguli, nu aveaţi voie să faceţi multe...

Cum se vede şi la TV, dar sunt unele care nu se arată. Faptul că mâncai foarte puţin dimineaţa şi seara. N-ai cum să mimezi emoţiile alea când te arată mâncând… poate doar să fii actor. Se vedea pe feţele noastre de la zi la zi cât de lihniţi şi slăbiţi eram.

Câte kilograme ai slăbit?

Am slăbit 10 kg, aveam 102 când am plecat, am ieşit cu 92 şi acum am 99. Şi mai vreau să mai pun.

Cu ce altceva te ocupi în România?

Am o academie de kickboxing, împreună cu fratele meu, în care se desfăşoară mai multe cursuri.  Fratele şi soţia mea au păstrat bunul curs al academiei cât am fost plecat. Unul dintre elevi este Radu Andrei Tudor, de la TVR şi pot să spun că suntem prieteni foarte buni.


    Andrei Stoica şi copiii lui
Andrei Stoica şi copiii lui

Te-ai mai vedea intr-un alt gen de reality-show?

Cu siguranţă, cred că sunt făcut pentru asta, mă simt bine în faţa camerei, sun relaxat, liniştit, un om cu care poţi vorbi, care nu se implică în conflicte, un om agreabil.

Te-ai întâlnit cu foştii colegi de când te-ai întors?

Cu Anda Adam, a doua zi, suntem prieteni de familie. Când am venit la emisiunea Wowbiz de la Kanal D, ca şi invitat, m-am văzut cu Alex Moraru, de la echipa “Războinicilor”. Şi cu Claudia Pavel ne-au auzit la telefon, poate ne vedem cu copiii.

Te ştiai cu colegii tăi „Faimoşi”?

Decât cu Anda Adam, suntem prieteni de familie, dar cu restul nu cred că m-am văzut de 2 ori. Am legat relaţii de prietenie, genul de care numai în copilărie se leagă. Eram ca o familie, făceam totul împreună.

Ai doi copii superbi. I-ai face şi pe ei nişte mici luptători?

Mi-ar fi greu să-i văd luându-şi lovituri, mai degrabă i-aş vedea fotbalişti. Soţia mea aşa m-a luat, din ring, s-a obişnuit cu gândul ăsta. M-ar îngrozi gândul ăsta că ei ar putea încasa lovituri. I-aş vedea fotbalişti.

Nu ţi-a fost greu fără civilizaţie, telefon…

Îmi doream să stau aşa, fără telefon. Am stat 2 luni şi jumătate. Primele două săptămâni mi l-am căutat prin buzunare... Important e să vrei să poţi, să treci de pragul ăla psihic. Totul e mai uşor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net