Andrei Stoica, pus pe tuşă de accidentarea de la «Exatlon»! Se întoarce în România


    Andrei Stoica a ieşit din competiţia de la Kanal d, accidentat la piciorFoto: Captură video
Andrei Stoica a ieşit din competiţia de la Kanal d, accidentat la piciorFoto: Captură video

La două luni de la prima probă pe care a susţinut-o la "Exatlon", Andrei Stoica părăseşte competiţia şi pierde şansele de a câştiga marele premiu de 100.000 de euro. Cosmin Cernat, gazda emisiunii de la Kanal d, a anunţat, marţi seară, că sportivul nu mai poate continua din cauza unor probleme de sănătate. El s-a accidentat la piciorul stâng şi se pare că aceasta ar fi cauza pentru care a cerut să plece acasă, în România.

Numărul celor rămaşi în cursa de la "Exatlon" scade pe zi ce trece şi nu din pricina eliminărilor, ci a problemelor de sănătate. Cea mai nouă victimă este luptătorul Andrei Stoica (30 de ani), din echipa "Faimoşilor". În urmă cu mai bine de două săptămâni, el s-a accidentat în timpul unei probe şiacest lucru i-a adus plecarea din Republica Dominicană. “Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul, dar iată că nu s-a recuperat aşa cum îşi dorea. Tânărul a tras de el să meargă mai departe, dar problemele la genunchi sunt foarte serioase şi au fost confirmate de Cosmin Cernat, marţi seara, la emisiune.


    Andrei s-a accidentat în urmă cu două săptămânifoto: captură video
Andrei s-a accidentat în urmă cu două săptămânifoto: captură video

"Am nişte veşti pentru voi încă de la început. Unul dintre atleţii de valoare, de aici de la Exatlon, Andrei Stoica, nu mai poate concura din cauza unor probleme de sănătate. El va veni să îşi ia "la revedere" de la voi înainte să se urce în avion şi să se întoarcă acasă la familie şi la prieteni", a spus prezentatorul.

Andrei Stoica, un împătimit al kickboxingului îşi pune în pericol şi cariera din cauza accidentării suferite. Soţia lui povestea că luptătorul are meciuni de susţinut şi problemele de sănătate îl vor împiedica să se antreneze şi să intre în ring.

Solista Anda Adam (37 de ani) a părăsit şi ea concursul în urmă cu o lună, cu ruptură de ligament, fiind nevoită să se opereze la genunchi şi să meargă acum în cârje, iar colega ei de breaslă, Claudia Pavel (33 de ani), a ajuns în România cu sechele.

“Am slăbit 6 kg şi am probleme cu glezna. Trebuie să fac un RMN. Am rămas şi cu multe semne pe picioare de la muşcăturile de ţânţari”, mărtuirisea pentru Click, Claudia Pavel. 

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Mariah Carey jpg
cub mama theo rose carmen harra png
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg