Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook!


    Angela Gheorghiu si Mihai Ciortea
Angela Gheorghiu si Mihai Ciortea

Angela Gheorghiu este aspru criticată pe facebook de prietenii virtuali. Aceștia au făcut mai multe comentarii legate de relația divei cu mai tânărul ei iubit, stomatologul Mihai Ciortea.

Celebra soprană a postat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Cei doi amorezi sunt surprinși într-o ipostază tandră, iar fotografia a primit aproape 6.000 de like-uri. Deși nu este prima dată când artista noastră postează fotografii cu iubitul, semn că nu vrea să-și ascundă relația, iată că de această dată, prietenii săi virtuali au taxat gestul sopranei.

Angela Gheorghiu, criticata pe Facebook
Angela Gheorghiu, criticata pe Facebook

”Răzvan Cătălin Purdilă: am o profundă admirație pentru marea artistă a lumii, AG, dar poze de tip mama și fiul nu mă inspiră!”, a scris cineva. O altă persoană îi atrage atenția, că nu știe să îmbătrânească frumos. ”Luana Hrisanti Rigot: Doamnă, sunteți o divă în adevăratul sens al cuvântului, sunteți o valoare mondială, dar de ce nu învățați să îmbătrâniți frumos? Acest domnișor cu care aveți o relație, vă poate fi copil, păcat că umbriți noblețea artistei cu inconștiență redusă la instincte a femeii...fericirea în cuplu nu o veți putea găsi decât alături de un bărbat apropiat de vârsta dvs.! Cel din imagine, vă va lasa când vă va fi mai greu...”, comentează o persoană.

Angela Gheorghiu, in atentia prietenilor  virtuali
Angela Gheorghiu, in atentia prietenilor virtuali

Alții însă, îi iau apărarea: ”Elena Turcu @ Luana - draga mea, e indecent să judecăm oamenii deosebiți noi, comunii, care n-am excelat decât în mesaje pe facebook”.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței