Angela Rusu, 3 petreceri de majorat pentru fiica cea mică: «A fost ca la nuntă!». Ce cadou uriaș o așteaptă pe Rebeca

Angela Rusu și soțul ei, alături de Cornelia și Lupu Rednic
Angela Rusu și soțul ei, alături de Cornelia și Lupu Rednic

O dată în viață împlinește fata lu' mama 18 ani, așa că Angela Rusu a serbat-o pe mezina familiei ca în povești. Rebeca a avut parte de trei petreceri cu ștaif și urmează să primească un dar de lux din partea familiei: o mașină sport.

Bucurie mare în familia Angelei Rusu (46 de ani). Fiica cea mică a celebrei cântărețe a împlinit recent vârsta de 18 ani, așa că familia, bunicii, colegii și prietenii i-au pregătit Rebecăi surprize care mai de care mai interesante. Și nu doar de o petrecere a avut parte, ci de trei, ca în povești!

A primit o mulțime de cadouri și a fost răsfățată ca o adevărată prințesă. Prima petrecere a avut loc la vila de la Gherla a familiei, doar cu cei apropiați, iar alte doua petreceri s-au desfășurat în seri diferite, la o terasă de fițe din zonă, unde în prima seară au participat doar tinerii, iar în cea de-a doua, doar adulții. Angela Rusu și soțul ei, Marius Moldovan, au reușit să facă seri memorabile frumoasei Rebeca.

Sărbătorita a fost pur și simplu superbă
Sărbătorita a fost pur și simplu superbă

"Sunt foarte fericită. Am doua fete mari, deștepte. Rebeca tocmai ce a împlinit 18 ani și i-am făcut cu această ocazie o surpriză pe care să o țină minte mereu. Inițial am făcut o petrecere doar cu familia, iar săptămâna trecută am sărbătorit la o terasă și a fost ca la nuntă: candybar, cocktail bar, mâncăruri bune, muzică pe măsură. În prima seară s-a aniversat cu colegii ei, iar în a doua, cu adulții, pentru că au fost invitați și prieteni de-ai mei, familia, bunicii. Pot să vă spun că atât copiii, cât și noi, adulții, ne-am distrat până dimineața. Rebeca a primit foarte multe cadouri: bijuterii, parfumuri, cosmetice. Noi ne pregătim să îi cumpărăm o mașină sport, în octombrie. Am fete cuminți și mă mândresc, ca orice părinte", a povestit Angela pentru Click! 


    Angela Rusu și soțul ei, alături de Cornelia și Lupu Rednic
Angela Rusu și soțul ei, alături de Cornelia și Lupu Rednic

În ultima seară, Angela a invitat și colegii din breasla muzicală. Cornelia și Lupu Rednic, Lena Miclăuș și Septimiu Mariș, Diana Cârlig și Ionuț Pletea, trupa "Ceterașii de la Gherla", dar și artiști care au întreținut atmosfera cu dansuri tradiționale. 

Fiicele Angelei Rusu, cea mai mare mândrie a solistei
Fiicele Angelei Rusu, cea mai mare mândrie a solistei

Angela are  două fete superbe

Larisa, fata cea mare, are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Psihologie în urmă cu doi ani, la Cluj, și profesează ca psiholog. Este căsătorită de trei ani și locuiește la Sibiu cu soțul ei. Cât despre mezina familiei, Rebeca are 18 ani și se pregătește să susțină Bacalaureatul anul viitor.


    Fiicele Angelei Rusu, cea mai mare mândrie a solistei
Fiicele Angelei Rusu, cea mai mare mândrie a solistei

"Am devenit mamă la vârsta de 21 de ani. Acum, Larisa are 25 de ani. Sunt tare mândră de amândouă. Larisa e psiholog și e căsătorită de doi ani, se pregătește să mă facă bunică. Iar mezina are 18, la anul are Bac-ul, dar deja și-a ales meseria. Lucrează ca make-up artist, câștigă banii ei. I-am făcut un mic studio și pot să spun că, la câte programări are, se poate întreține singură. Mă machiază și pe mine, iar eu plătesc dublu. Pot să spun că sunt fericită, liniștită și mândră de fetele mele. Niciuna nu a vrut să mă urmeze în carieră, deși le-am susținut, însă pentru mine e important să facă ce simt ele că îți doresc", a povestit Angela pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

EXCLUSIV Angela Rusu în costum de baie la 46 de ani, după ce a slăbit 26 kg

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței