Angela Rusu a fost la un pas de colaps după ce i-a ars localul: «Am ajuns și la psiholog»

Ultima actualizare:

    Angela Rusu,  una dintre cele  mai frumoase  soliste de muzică  populară, duce  dorul scenei
Angela Rusu, una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară, duce dorul scenei

Pierderea afacerii, în care investise mai bine de o jumătate de milion de euro, a fost pentru Angela Rusu (45 de ani) cea mai cruntă lovitură. Celebra artistă ne-a povestit despre clipele grele prin care a trecut după ce, pe 14 decembrie 2019, focul i-a mistuit salonul de nunţi şi de botezuri, din Gherla, Judeţul Cluj. Familia i-a mângâiat sufletul şi i-a dat putere să meargă mai departe.

Pe Angela Rusu o cunoaşte o ţară întreagă! Cu o carieră artistică de peste 20 de ani, talentata artistă, care a cântat la cele mai tari petreceri, nunţi şi botezuri, fiind preferata lui Traian Băsescu, părea să aibă toată lumea la picioare. Însă, la sfârşitul anului trecut, o mare nenorocire avea să îi fure, pentru o vreme, pofta de viaţă! Incendiul provocat de un scurtcircuit, la staţia de aclimatizare, i-a făcut scrum, în numai o oră, afacerea din Gherla, în care investise toată agoniseala, un salon de petreceri cu o capacitate de 500 de locuri, în valoare de 650.000  de euro!

Salonul de evenimente  s-a făcut scrum, pe  14 decembrie 2019
Salonul de evenimente s-a făcut scrum, pe 14 decembrie 2019

De la extaz la depresie a fost doar un pas şi a simţit cum îi fuge  brusc pământul de sub picioare. „Pentru mine a fost un şoc. Chiar dacă sunt foarte puternică, m-a afectat enorm acel eveniment. Am pus foarte mult suflet în această afacere. Am plâns multe nopţi, nu puteam să îmi revin, nu mă mai pot uita nici acum la pozele de la deschidere şi la evenimentele pe care le-am făcut, nici nu am mai putut trece pe acolo. Am fost la psiholog o perioadă şi am luat medicamente uşoare, ca să îmi revin. Am fost la un pas de colaps. Pentru mine a fost bine că am fost plecată în America imediat după incendiu. Am avut un contract de Revelion în California şi am stat trei săptămâni. Abia am putut să cânt, dar acea plecare mi-a făcut mult bine pentru că m-am putut detaşa de tot”.

Alături de  Marius,  cel de-al  patrulea soţ
Alături de Marius, cel de-al patrulea soţ

Familia i-a fost un real sprijin: ”Marius şi fetele mele m-au susţinut enorm, dar mai ales tata, care e ca o stâncă. Au trecut şase luni de atunci şi pot spune că mi-am revenit. Am încetat să mă mai gândesc. Pot să zic ca m-am recuperat”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, artista Angela Rusu.

Acum priveşte ca pe o lecţie tot ce i s-a întâmplat şi nu se mai gândeşte deocamdată la afaceri, ci doar la cântat. A devenit mai credincioasă, după această experienţă grea. „În perioada asta ne-am întors foarte mult către Dumnezeu. Înainte mergeam la biserică de Crăciun şi de Paşte, dar acum mergem mult mai des, ne rugăm şi ne simţim foarte bine. Sloganul meu în viaţă e că nimic nu e întâmplător şi Dumnezeu nu îţi dă mai mult decât poţi duce. Pot să spun că Dumnezeu m-a ajutat enorm şi cu siguranţă are alte planuri cu mine după această cumpănă”, a conchis cântăreaţa de top.

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net