Angela Rusu a împlinit 46 de ani! În sfârșit, e fericită după o viață plină de necazuri

Ultima actualizare:

    Angela Rusu alături de Marius Moldovan, soțul eifoto: arhivă personală
Angela Rusu alături de Marius Moldovan, soțul eifoto: arhivă personală

Cântăreața Angela Rusu a împlinit 46 de ani pe 8 iulie, iar cu această ocazie a dat un chef pentru prieteni și familie, încadrându-se în normele impuse de autorități, pe vreme de pandemie. Artista a avut o apariție tonică, drept pentru care a fost felicitată. A primit flori și cadouri de la familie și de la apropiați.

46 de ani de viață și 20 de ani de carieră. Motive importante pentru ca celebra cântăreață originară din Gherla să sărbătorească. Dacă nu ar fi fost situația declanșată de Covid-19, ar fi avut un chef pe cinste, așa cum obișnuiesc ardelenii să facă, însă Angela Rusu a fost atentă și a respectat normele impuse de autorități: numărul limitat de participanți, iar evenimentul s-a desfășurat în exterior, pe terasa unui ballroom.

Angela Rusu a fost machiată de fiica ei
Angela Rusu a fost machiată de fiica ei

Pentru acest eveniment a fost pregătită de fiica ei cea mică, Rebeca. Aceasta i-a realizat un machiaj frumos, accentuându-i trăsăturile, cât despre ținută artista s-a dezis de rochiile pompoase și a optat pentru îmbrăcăminte, care i-a pus în valoare noua siluetă de puștoaică.

Angela Rusu, alături de prieteni și de familie
Angela Rusu, alături de prieteni și de familie

Angela Rusu: "Vârsta este un număr în buletin"

Așa cum ați putut citi in Click!, interpreta a slăbit 26 de kg cu o rețetă personalizată, iar acum cântărește 67 de kg, de la 93, cât avea inițial. Cu noua imagine, mai degrabă ai fi spus că împlinește 27-28 de ani, nicidecum 46. Angela arată și se simte minunat, iar  datorită acestui tonus afișat a primit complimente de la cei prezenți. Printre cei care au venit să o felicite, au fost familia și prietenii apropiați, care au îmbrățisat-o, i-au adus flori și cadouri. Întrucât ballroom-ul pe care îl construise anul trecut și în care a investit peste 500.000 de euro a fost mistuit într-un incendiu, în decembrie 2019, Angela a fost nevoita să își cheme invitații la un restaurant de fițe din zonă, unde au fost serviți cu bucate alese și băuturi de calitate.

Angela Rusu a primit un buchet din fructe
Angela Rusu a primit un buchet din fructe

"M-am simțit foarte bine alături de a familia mea, de soțul meu, de cei mai buni prieteni și de copiii lor. Am vrut să marchez această aniversare, în ciuda contextului actual. Am reușit să îmi adun câțiva prieteni și să ne simțim bine. Cât despre vârstă, este un număr în buletin, cel mai important este să trăim clipa. Le mulțumesc că au venit să îmi fie alături și îi iubesc", ne-a spus Angela Rusu. Petrecerea a ținut până seara târziu și s-a încheiat în cântări de "la mulți ani", cu șampanie și tort. 

Angela Rusu, alături de frumoșii ei părinți
Angela Rusu, alături de frumoșii ei părinți

Angela Rusu a avut o viață grea

Angela Rusu a învățat să își castige pâinea singură, fără sprijinul părinților. A avut o viață grea, presărată cu necazuri. Are două fiice din două căsnicii diferite, iar în timpul celui de-al treilea mariaj a îndurat bătăi cumplite, timp de doi ani. De parcă nu îi era de ajuns, a mai fost prădată și de hoți. În urmă cu opt ani, vila ei din satul Sanmarghita, de lângă Dej, a fost spartă de hoți pe când ea se afla la o cântăre în București. Tâlharii au reușit să-i fure blănurile, pantofii și bijuteriile și multe alte bunuri electrocasnice. După acel ghinion, cântăreața de muzică populară și-a pus mai multe sisteme de supraveghere transformându-si vila într-o adevărată fortăreață. În decembrie 2019, sala ei de nunți, din orașul Gherla, în care investise o avere, s-a făcut scrum într-un incendiu.

Citește și:

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

Ce fete frumoase are Angela Rusu! "Sunt mândră de ele"

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net