Angela Rusu a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța

Ultima actualizare:

    Angela Rusu a născut, prin cezariană, o fetițăSursă foto: Captură video
Angela Rusu a născut, prin cezariană, o fetițăSursă foto: Captură video

Emoții mari pentru cântăreața de muzică populară Angela Rusu. Astăzi, în jurul prânzului, ea a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică a sa, printr-o operație de cezariană. Din cauza vârstei înaintate, 47 de ani, medicii nu i-au permis să nască natural pentru că ar fi fost prea riscant.

UPDATE Și-a făcut toate analizele necesare, inclusiv testele Covid, și-a luat valiza și a pornit către maternitatea din Cluj. Angela Rusu a fost un munte de emoții. Artista a născut o fetiță perfect sănătoasă de 3.350 de grame și 55 de centimetri. La scurt timp după naștere, a distribuit pe pagina personală de Instagram un scurt clip video în care a prezentat-o fanilor pe cea mai nouă membră a familiei."Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital (râde). Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic", a declarat Angela Rusu pentru Click, înaintea nașterii. 

Angela Rusu: "Sunt luptătoare, nu mă las"

"Încă de la început nu s-a pus problema de naștere naturală, din cauza vârstei. Medicii mi-au zis că nu se riscă, chiar s-au minunat cum am putut să duc atâta, 37 de săptămâni, la vârsta mea. Eu am născut natural ambele fete, dar am mai avut două sarcini extrauterine. Nu mi-e teamă de tăietură, mă refac rapid, plus că sunt luptătoare, nu mă las", a spus Angela. În privința ajutorului nu își face probleme. Soțul și soacra o vor ajuta cu bebelușul. "Mă va ajuta tăticul și socrela. Noi trei. Apoi când vor începe cântările, îmi voi lua bonă. Oricum nu îmi fac griji de niciun fel. Vreau să mă concentrez pe această emoționantă întâlnire", ne-a mai spus artista. 

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

FOTO Angela Rusu a devenit bunică, iar luna viitoare va naște și ea. Prima poză cu micuța Alice

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net