Angela Rusu împlinește 48 de ani și are o familie de poveste: "Soția tatălui meu e străbunică la 32 de ani"

Ultima actualizare:

    Angela Rusu, alături de tatăl ei și de soția acestuiafoto: arhivă personală
Angela Rusu, alături de tatăl ei și de soția acestuiafoto: arhivă personală

Angela Rusu împlinește joi, 8 iulie, 48 de ani și se simte mai împlinită ca niciodată! Vedeta s-a refăcut complet după ce a adus-o pe lume, în urmă cu o lună și jumătate, pe Măriuca, cel de-al treilea copil al ei. Chiar dacă mai are doi copii, Angela Rusu spune că Măriuca i-a pus capac.

Pe 24 mai, Angela Rusu a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică a sa, Măriuca, printr-o operație de cezariană. Din cauza vârstei înaintate, 47 de ani, medicii nu i-au permis cântăreței să nască natural, pentru că ar fi fost prea riscant. Acum, Angela Rusu și soțul ei, Marius, sunt topiți după micuța lor.


    Angela Rusu, în ziua în care a ajuns acasă cu Măriucafoto: arhivă personală
Angela Rusu, în ziua în care a ajuns acasă cu Măriucafoto: arhivă personală

“Să fii mamă la 47 de ani ai o altă mentalitate. Când am avut-o pe Larisa, la 21 de ani, nu le puneam la suflet. Acum, cu Măriuca, din orice mă panichez, sun la doamna doctor imediat pentru orice fleac. Am născut prin cezariană și mi-am revenit foarte bine. Marius e cel mai bun tată. Eu dorm nopțile, i-am zis de la început să mă lase să dorm nopțile dacă vrea copil. El noaptea stă și o păzește pe Măriuca. Am început și cântările, dar ne ajută soacra mea, stă ea cu Mariuca”, a declarat solista, în emisiunea „La Măruță”, e la PRO TV.


    Angela Rusu și nepoțica ei, Alicefoto: Facebook
Angela Rusu și nepoțica ei, Alicefoto: Facebook

"Soția tatălui meu e mai tânără cu 15 ani decât mine"

Cu doar zece zile înainte să devină mamă pentru a treia oară, Angela Rusu a devenit și bunică! Fiica ei cea mare, Larisa, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog, și care locuiește la Sibiu, a adus pe lume și ea o fetiță, care poarte numele Alice. „Nu am putut să-mi intru în rolul de bunică pentru că Larisa stă la Sibiu. Fetele noastre o să fie ca două surori. Și tata a devenit tată la 70 de ani, soția tatălui meu e mai tânără cu 15 ani decât mine. Noi batem toate filmele. Râdem de soția tatălui meu, eu îi spun mamă în glumă și e și străbunică, iar ea are doar 32 de ani! Tata are 73. E încurcătură mare la noi în familie”, a mai spus cântăreața.

"Tata este forță, ca să zic așa. Eu îl respect foarte mult și e genul de bărbat care știe să se comporte cu o femeie și să o facă să se simtă ca o regină. Are o familie frumoasă, o soție bună și au un copil tare reușit. Mă bucur și eu de fericirea lor. Pentru mine este important să îmi văd părintele fericit", povestea Angela pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net