Angela Rusu, show pe scenă, însărcinată în luna a cincea: "Am avut până acum 6 nunți"

Ultima actualizare:

    Angela Rusu arată și se simte bine, gravidă în luna a cinceafoto: arhivă personală
Angela Rusu arată și se simte bine, gravidă în luna a cinceafoto: arhivă personală

Este adepta ideii că o gravidă nu trebuie să se comporte de parcă ar fi bolnavă. Din contră, trebuie să fie și mai energică, și mai activă. Este vorba despre Angela Rusu care deși esre însărcinată în cinci luni, la vârsta de aproape 47 de ani, nu stă o clipă! Artista a avut șase spectacole din ianuarie și până acum. "O să iasă o cântăreață din mine. Mă simt bine când cânt", ne-a spus Angela.

Vestea că Angela Rusu este însărcinată a treia oară i-a uimit pe fanii solistei. Sarcina nu a fost o întâmplare, ci o dorință care nu s-a materializat în cei zece ani de relație cu cel care îi este sot și manager, Marius Moldovan, motiv pentru care a apelat la ajutor specializat. I-au fost necesare patru tratamente de fertilizare in vitro pentru ca unul dintre acestea să reușească, iar anul trecut, în luna septembrie, medicii i-au dat vestea că va deveni din nou mamă, și tot de fetiță.


    Angela Rusu a purtat la cântarea de la nuntă o rochie lungă, elegantăfoto: arhivă personală
Angela Rusu a purtat la cântarea de la nuntă o rochie lungă, elegantăfoto: arhivă personală

Angela Rusu se simte foarte bine, are o sarcină ușoară, și își poate desfășura meseria foarte bine. Din ianuarie și până aseară (miercuri, 3 februarie) a avut șase evenimente la care a cântat. A dansat, s-a bucurat alături de invitați și se pare că i-a priit, mai ales că a avut o pauză în pandemiei, în care a dus dorul scenei. 

"Am avut până acum 6 nunți, la care am fost invitată, la românii din Transcarpatia (n.r. regiune istorică în sud-vestul extrem al Ucrainei de azi, la granița cu România). Sunt 4 sate, după granița de la Sighetul Marmației, care țin tradițiile din Maramureș și invită artiști din România, dar și din Rusia sau Republica Moldova. Următoarea nuntă o am joi, 4 februarie. Eu cânt de 10 ani la ei și sunt foarte apreciată și iubită. M-am simțit foarte bine. Nu am avut niciun disconfort. Sunt într-o stare psihică și fizică așa, ca la 20 de ani. Cred că și bebelinei îi place. O să iasă o cântăreață din mine. Eu mă simt bine când cânt", a declarat Angela Rusu pentru Click!

Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei

Solista este, în continuare, una dintre cele mai solicitate artiste și spune că dacă se va simți bine, va cânta în continuare. Nașterea micuței Maria a foat programată de medic pe data de 1 iunie, prin cezariană. Tot anul acesta, la sfârșitul lunii mai, Angela va deveni și bunică, pentru că fiica sa cea mare, Larisa, va aducea pe lume tot o fetiță. Camera bebelușei a fost deja pregătită, iar Angela și soțul ei, Marius, și-au cumpărat o casă în Cluj pentru a avea mai mult spațiu. 

Citește și:

Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei. «Anul acesta voi fi și bunică, și mamă». Totul despre povestea ireală

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net