Angela Rusu şi-a lăsat fetiţa acasă şi a fugit în turneu

image
Angela Rusu a născut-o pe Măriuca pe 24 mai

Este pentru prima dată când pleacă de lângă fetiţa ei pentru o perioadă atât de lungă. Angela Rusu a făcut cel mai mare sacrificiu din cariera ei de artist, fiind nevoită să-şi lase fetiţa de numai cinci luni acasă cu soacra şi cu soţul, pentru a pleca într-un turneu care se desfăşoară în America pe o perioadă de o lună. Click! a aflat cum se descurcă soţul cu un bebeluş!

Iată că artiştii din muzica populară nu resimt pandemia chiar atât de tare pe cum o simt alţi artişti. Angela Rusu (47 de ani) a avut cântări pe tot parcursul verii şi a continuat apoi agenda concertistică fie prin ţară, fie prin străinătate. 

A cântat foarte mult în ţara vecină, Ucraina, iar în prezent se află la peste 10.000 km distanţă de ţara natală, mai precis în America. Angela este obişnuită cu plecările şi turneele în străinătate, numai că acum situaţia este puţin mai delicată având în vedere că are o fetiţă de numai cinci luni. Înainte, în toate concertele şi turneele a mers însoţită de soţul ei Marius Moldovan, cel care îi este şi manager, doar că de data aceasta a făcut o excepţie, ea plecând singură în America, pentru că Marius va avea grijă acasă de fetiţa lor. Angela a pornit în turneu pe 20 octombrie si se va întoarce pe data de 15 noiembrie. Are concerte la Hollywood, la Chicago, în Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Sacramento, Atlanta, Detroit, New York şi Philadelphia. 

image
În America, solista va susține peste 10 concerte

Adică va  străbate tot continentul de la vest la est şi va susţine spectacole pentru românii stabiliţi peste Ocean, alături de Maria Dragomiroiu, Nicu Peru şi Gheorghe Gheorghiu.

image
În America, solista va susține peste 10 concerte

Măriuca a rămas în grija tatălui şi a bunicii

Dincolo de orice sacrificiu, artista se va întoarce cu veniturile rotunjite, având în vedere că sunt zece spectacole în total. Acasă are cel mai mare ajutor în persoana lui Marius, dar şi a soacrei. El şi mama sa, doamna Maria, fac cu rândul, noroc că bebeluşa este cuminte, doarme nopţile şi nu plânge. 

„E pentru prima dată când trecem printr-un asemenea test, dacă pot să-i spun aşa. Până acum o însoţeam pe Angi peste tot, dar de data aceasta a trebuit să rămân cu fiica noastră. Acum îmi pot da seama cât de greu îi este unei mame, să fie atentă la orice, non-stop să fie cu ochii pe copil.  Măriuca este foarte cuminte, am trecut peste perioada de colici, acum doarme nopţile. Când a plecat Angi mi-a fost teamă, nu am crezut că mă voi descurca. Primele zile au fost mai critice, dar o am şi pe mama mea alături şi m-a ajutat. Îmi adorame în braţe, îi prepar lăpticul, îi cânt, sunt mereu pe video call cu Angela. Unde nu mă pricep, o sun imediat pe ea. Mai am două săptămâni şi dacă le trec cu bine, pot să spun că sunt perfect”, ne-a povestit amuzat tăticul.

image
Înainte de a pleca în SUA, Angela și Marius au făcut botezul fetiței

image
Mama lui Marius are grijă de fetiță

Zilele trecute a fost ziua sa de naştere şi, spre deosebire de anii trecuţi, de data aceasta a petrecut fără Angela, dar pentru prima dată cu fiica sa, în calitate de tătic. 

Gravidă în acelaşi timp cu fiica ei

Celebra cântăreaţă de muzică populară a devenit mămică pentru a treia oară, la 46 de ani. 

image
Larisa a născut cu o lună înaintea mamei ei

Iar bucuria a fost dublă, pentru că şi fata ei cea mare, Larisa (25 de ani), de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, a născut şi ea tot o fetiţă, la finalul lunii aprilie. “Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, ne spunea Angela Rusu la început de an. 

Dar iată că ea a născut mai devreme decât era programat, aşa că între fetiţe e o diferenţă de fix o lună.

image
Angela și nepoțica
cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg