Angela Rusu și Anca Țurcașiu, la șuetă: «O sfătuiesc să se bucure de viață, să nu stea într-o căsnicie toxică»

Ultima actualizare:

    Angela Rusu și Anca Țurcașiufoto: Facebook
Angela Rusu și Anca Țurcașiufoto: Facebook

Cântăreața Angela Rusu a cântat weekendul trecut într-un resort exclusivist de pe Litoral, iar Anca Țurcașiu a prezentat evenimentul. Angela a radiat pe scenă, cât despre Anca, artista a fost toată numai un zâmbet, semn că și-a revenit după divorțul de Cristian Georgescu. Angela i-a dat un sfat important: să se bucure și să fie veselă, pentru că există viață și după divorț!

Aproape weekend de weekend, Angela Rusu face naveta Gherla-Constanța. Peste 700 de kilometri bate pe drum pentru a onora concertele pe care le-a avut programate toată vara. Uneori cu avionul, alteori cu mașina a ajuns la destinație, însă l-a avut partener de drum pe soțul ei, Marius Moldovan, care îi este și manager. Zilele trecute, cântăreața preferată a lui Traian Băsescu a cântat într-un resort de lux din Mamaia și a făcut atmosferă alături de turiști, care s-au distrat, au dansat pe ritmurile cantecelor Angelei, apoi au făcut poze cu artista.

Evenimentul a fost prezentat de nimeni alta decât de Anca Țurcașiu, care de câțiva ani este maestru de ceremonii la hotelul respectiv. Cele două artiste s-au fotografiat împreună și au schimbat câteva vorbe, iar cei din jur le-au complimentat. Atât Angela, care a împlinit de curând 46 de ani, dar și Anca (50 de ani) arată foarte bine. Cât despre cea din urmă se poate spune, din fotografii, că zâmbetul este accesoriul cel mai de preț, mai ales atunci când trebuie să îți revii după un divorț.

Angela Rusu și Anca Țurcașiu, amândouă la serviciu, în Mamaia
Angela Rusu și Anca Țurcașiu, amândouă la serviciu, în Mamaia

Despre Angela se poate spune că are experiență în acest domeniu, având în vedere că a trecut prin trei căsnicii și a avut momente extrem de grele, însă iată că în prezent este fericită alături de partenerul ei de viață și spune că nu ar sta niciodată într-o căsnicie toxică. "Am întâlnit-o pe Anca după mulți ani. Arată ca o puștoaică. Frumoasă, tânără, nu am crezut că are 50 de ani. Pare de 20. O sfătuiesc să se bucure de viață și să nu stea într-o căsnicie toxică. Există viață după divorț, ba chiar mai bună. Din experiența mea pot să spun că pe oamenii buni Dumnezeu îi ajută", a spus Angela.Citește și:

ȘOC! Anca Țurcașiu: «Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe cu fruntea sus»

Angela Rusu a împlinit 46 de ani! În sfârșit, e fericită după o viață plină de necazuri

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net