Angela Rusu și Anca Țurcașiu, la șuetă: «O sfătuiesc să se bucure de viață, să nu stea într-o căsnicie toxică»

image
Angela Rusu și Anca Țurcașiufoto: Facebook

Cântăreața Angela Rusu a cântat weekendul trecut într-un resort exclusivist de pe Litoral, iar Anca Țurcașiu a prezentat evenimentul. Angela a radiat pe scenă, cât despre Anca, artista a fost toată numai un zâmbet, semn că și-a revenit după divorțul de Cristian Georgescu. Angela i-a dat un sfat important: să se bucure și să fie veselă, pentru că există viață și după divorț!

Aproape weekend de weekend, Angela Rusu face naveta Gherla-Constanța. Peste 700 de kilometri bate pe drum pentru a onora concertele pe care le-a avut programate toată vara. Uneori cu avionul, alteori cu mașina a ajuns la destinație, însă l-a avut partener de drum pe soțul ei, Marius Moldovan, care îi este și manager. Zilele trecute, cântăreața preferată a lui Traian Băsescu a cântat într-un resort de lux din Mamaia și a făcut atmosferă alături de turiști, care s-au distrat, au dansat pe ritmurile cantecelor Angelei, apoi au făcut poze cu artista.

Evenimentul a fost prezentat de nimeni alta decât de Anca Țurcașiu, care de câțiva ani este maestru de ceremonii la hotelul respectiv. Cele două artiste s-au fotografiat împreună și au schimbat câteva vorbe, iar cei din jur le-au complimentat. Atât Angela, care a împlinit de curând 46 de ani, dar și Anca (50 de ani) arată foarte bine. Cât despre cea din urmă se poate spune, din fotografii, că zâmbetul este accesoriul cel mai de preț, mai ales atunci când trebuie să îți revii după un divorț.

image
Angela Rusu și Anca Țurcașiu, amândouă la serviciu, în Mamaia

Despre Angela se poate spune că are experiență în acest domeniu, având în vedere că a trecut prin trei căsnicii și a avut momente extrem de grele, însă iată că în prezent este fericită alături de partenerul ei de viață și spune că nu ar sta niciodată într-o căsnicie toxică. "Am întâlnit-o pe Anca după mulți ani. Arată ca o puștoaică. Frumoasă, tânără, nu am crezut că are 50 de ani. Pare de 20. O sfătuiesc să se bucure de viață și să nu stea într-o căsnicie toxică. Există viață după divorț, ba chiar mai bună. Din experiența mea pot să spun că pe oamenii buni Dumnezeu îi ajută", a spus Angela.Citește și:

ȘOC! Anca Țurcașiu: «Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Merg mai departe cu fruntea sus»

Angela Rusu a împlinit 46 de ani! În sfârșit, e fericită după o viață plină de necazuri

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Propaganda captura vide
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west