Angela Rusu: «Sunt însărcinată! Este cea mai mare minune». Solista a aflat și sexul bebelușului

Ultima actualizare:

    Angela Rusu așteaptă un copilFoto: arhiva personală
Angela Rusu așteaptă un copilFoto: arhiva personală

Încă o vedetă intră în categoria "mămicilor din pandemie". Este vorba despre cântăreața de muzică populară Angela Rusu. Artista este însărcinată în patru luni și jumătate și va avea o fetiță în luna mai. Soțul ei, Marius, e în culmea fericirii.

Și-a dorit enorm să devină din nou mamă, deși mai are două fiice mari, Larisa (25 de ani) și Rebeca (18 ani). Iată că acum s-a întâmplat minunea, ce-i drept, după mari eforturi. Și anume, nenumărate drumuri la clinuca de fertilizare din București a medicului Andreas Vithoulkas. Cântăreața preferată a lui Băsescu are o relație de zece ani cu Marius Moldovan, iar în mai vor deveni părinți. 

Angela Rusu alături de soțul ei, Marius
Angela Rusu alături de soțul ei, Marius

"Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort", a mărturisit Angela pe canalul ei de Youtube. 

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp