Angela Similea a pierdut moștenirea de la Victor Surdu

image
Angela Similea şi Victor Surdu au fost căsătoriţi din 1999 până la moartea bărbatului, în 2011

Doi ani s-a luptat pentru moștenirea de familie, însă Angela Similea (72 de ani) a fost învinsă de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei soț. Pe 2 aprilie, instanța Tribunalului Iași i-a dat câștig de cauză cumnatului ei.

Artista a rămas văduvă în 2011, iar de atunci a fost hărțuită de creditori și a pierdut un apartament în București pentru datorii de 700.000 de euro. A încercat fără succes să vândă vila din Belciugatele, iar acum a pierdut și acest proces. Miza a fost un teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi.

După decesul lui Victor Surdu, Angela Similea a spus că nu are pretenţii financiare, apoi s-a răzgândi. Conform legii, moştenirea lui Victor Surdu, o treime din averea de la Iaşi, li se cuvine fiicelor lui din mariajul anterior, Monica şi Victoriţa, dar şi cântăreţei. În scandal a fost implicat şi Cristian, al treilea frate al lui Victor Surdu, însă el i-a vândut partea lui Gabriel. Cumnatul Angelei Similea intenţionează să ridice câteva blocuri pe terenul moștenit. 

image
Angela Similea şi Victor Surdu au fost căsătoriţi din 1999 până la moartea bărbatului, în 2011

Angela Similea e văduvă de 8 ani

Angela Similea a rămas văduvă în aprilie 2011, când soțul ei, Victor Surdu, s-a stins din viață după o îndelungată suferință. Interpreta a rămas cu datoriile pe cap, acumulate în urma unor credite achiziționate împreună cu Victor Surdu în valoare de peste 700 000 de euro. Artista a fost executată silit de mai multe bănci de la care luase credit, pierzând apartamentul părinților din București, cu care a girat. N-a reușit să-și vândă nici vila din Belciugatele, pe care a scos-o la vânzare cu 750 000 de euro în 2014.  

Citeşte şi

Angela Similea nu a intrat de 6 ani în vila în care a stat cu soțul ei. Parcă e blestemată

EXCLUSIV Angela Similea îşi vinde conacul să scape de datorii!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg