Angela Similea a pierdut moștenirea de la Victor Surdu

5 aprilie 2019
image
Angela Similea ┼či Victor Surdu au fost c─âs─âtori┼úi din 1999 p├ón─â la moartea b─ârbatului, ├«n 2011

Doi ani s-a luptat pentru mo╚Ötenirea de familie, ├«ns─â Angela Similea (72 de ani) a fost ├«nvins─â de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei so╚Ť. Pe 2 aprilie, instan╚Ťa Tribunalului Ia╚Öi i-a dat c├ó╚Ötig de cauz─â cumnatului ei.

Artista a r─âmas v─âduv─â ├«n 2011, iar de atunci a fost h─âr╚Ťuit─â de creditori ╚Öi a pierdut un apartament ├«n Bucure╚Öti pentru datorii de 700.000 de euro. A ├«ncercat f─âr─â succes s─â v├ónd─â vila din Belciugatele, iar acum a pierdut ╚Öi acest proces. Miza a fost un teren de 6.500 de metri p─âtra╚Ťi ╚Öi o cas─â ├«n satul Vi┼čan, comuna B├órnova, ├«n jude┼úul Ia┼či.

Dup─â decesul lui Victor Surdu, Angela Similea a spus c─â nu are preten┼úii financiare, apoi s-a r─âzg├óndi. Conform legii, mo┼čtenirea lui Victor Surdu, o treime din averea de la Ia┼či, li se cuvine fiicelor lui din mariajul anterior, Monica ┼či Victori┼úa, dar ┼či c├ónt─âre┼úei. ├Än scandal a fost implicat ┼či Cristian, al treilea frate al lui Victor Surdu, ├«ns─â el i-a v├óndut partea lui Gabriel. Cumnatul Angelei Similea inten┼úioneaz─â s─â ridice c├óteva blocuri pe terenul mo╚Ötenit. 

image
Angela Similea ┼či Victor Surdu au fost c─âs─âtori┼úi din 1999 p├ón─â la moartea b─ârbatului, ├«n 2011

Angela Similea e v─âduv─â de 8 ani

Angela Similea a r─âmas v─âduv─â ├«n aprilie 2011, c├ónd so╚Ťul ei, Victor Surdu, s-a stins din via╚Ť─â dup─â o ├«ndelungat─â suferin╚Ť─â. Interpreta a r─âmas cu datoriile pe cap, acumulate ├«n urma unor credite achizi╚Ťionate ├«mpreun─â cu Victor Surdu ├«n valoare de peste 700 000 de euro. Artista a fost executat─â silit de mai multe b─ânci de la care luase credit, pierz├ónd apartamentul p─ârin╚Ťilor din Bucure╚Öti, cu care a girat. N-a reu╚Öit s─â-╚Öi v├ónd─â nici vila din Belciugatele, pe care a scos-o la v├ónzare cu 750 000 de euro ├«n 2014.  

Cite┼čte ┼či

Angela Similea nu a intrat de 6 ani ├«n vila ├«n care a stat cu so╚Ťul ei. Parc─â e blestemat─â

EXCLUSIV Angela Similea ├«┼či vinde conacul s─â scape de datorii!

M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
cub liviu varciu animat gif
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna