Angela Similea nu a intrat de 6 ani ├«n vila ├«n care a stat cu so╚Ťul ei. Parc─â e blestemat─â

simeon stalpnicul png
Angela Similea ┼či Victor Surdu au fost c─âs─âtori┼úi din 1999 p├ón─â la moartea b─ârbatului, ├«n 2011

Angela Similea nu mai vrea s─â aud─â de vila ├«n care a tr─âit cu so╚Ťul ei, Victor Surdu. Chiar dup─â moartea politicianului, interpreta s-a mutat ├«n vila unor prieteni din zona Plevnei, ├«ns─â ├«n cea mai mare parte timpului, din 2011 ├«ncoace, st─â la fiul ei, peste Ocean.

Angela Similea st─â mai mult ├«n SUA, la fiul ei, Sorin Hilgen, ╚Öi se bucur─â de compania nepo╚Ťilor d─ârui╚Ťi de acesta, Grace ╚Öi Jan Christian. Artista n-a mai putut intra ├«n vila blestemat─â din satul Mataraua, comuna Belciugatele, ├«nc─â din 2011, c├ónd a murit so╚Ťul ei, Victor Surdu.

Se pare c─â artistei i-a fost foarte greu s─â mai calce pragul conacului situat la 40 km de Bucure╚Öti, ├«n care a locuit ├«n ultimii ani de via╚Ť─â ai so╚Ťului ei. Vila este scoas─â la v├ónzare de aproape trei ani de zile, ├«ns─â nu ╚Öi-a g─âsit p├ón─â acum cump─âr─âtor, de╚Öi artista a tot sc─âzut din pre╚Ť. Domeniul pe care se afl─â casa e cu adev─ârat impresionant, ├«ns─â acces de la drumul principal este destul de dificil, iar vila e oarecum izolat─â.

simeon stalpnicul png
Solistei i-a fost fric─â s─â mai doarm─â in imensul palat dup─â ce a r─âmas v─âduv─â

Conacul din Belciugatele a fost pus la v├ónzare ├«n septembrie 2014 la pre╚Ťul de 750.000 de euro. Pre╚Ťul a sc─âzut de atunci la 650.000, dar tot nu s-a v├óndut. Vila are vedere la lac, are 16 camere, piscin─â, podgorie, livad─â ╚Öi pivni╚Ť─â.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg