Angela Similea, regina eleganţei şi la 72 de ani. Colegele de scenă s-au înghesuit să o vadă la lansare

Ultima actualizare:

    La 72 de ani, Angela  Similea se îmbracă  la fel de elegant cum  ne-a obişnuit în tinereţe
La 72 de ani, Angela Similea se îmbracă la fel de elegant cum ne-a obişnuit în tinereţe

Magazinul Muzica a găzduit ieri lansarea albumelor „Să ne reamintim” şi „Trăiesc”, semnate de renumitul compozitor Marius Ţeicu şi interpretate inegalabil de „Regina muzicii uşoare româneşti” Angela Similea. Toate vedetele Epocii de Aur, dar şi mai tinere, au venit să o revadă pe interpreta care a fost premiată cu Discul de Aur pentru întreaga activitate.

Monica Anghel (47 de ani), Ileana Şipoteanu (51 de ani), Mirabela Dauer (71 de ani), Paula Seling (40 de ani) şi Alexandra Velniciuc (38 de ani) sunt doar câteva dintre vedetele care au venit special la Magazinul Muzica pentru a o revedea pe Angela Similea (72 de ani) şi pentru a-i cumpăra cele două discuri care costă în total 30 de lei. Pe albumele produse de EuroStar se regăsesc cele mai îndrăgite şlagăre, musicaluri şi melodii din filme şi show-uri tv celebre. Angela Similea are însă un repertoriu impresionant de peste 300 de şlagăre.

Angela Similea a împlinit vârsta de 73 de ani jpeg

Octavian Ursulescu, amfitrionul evenimentului, a spus cuvinte impresionante despre artistă în prefaţa albumelor: „Marius Ţeicu a colaborat întotdeauna cu cei mai buni. Pe Angela a cunoscut-o din postura de corepetitor la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. Din acea clipă s-a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria muzicii uşoare româneşti.

Toată activitatea Angelei Similea a fost marcată de seriozitate, de pasiune pentru muzică, talent, de corectitudine, rezistenţă la studiu. S-au adăugat experienţa şi meticulozitatea cu care pregăteşte orice apariţie, începând cu alegerea piesei, preferându-le pe cele în care îşi pune în valoare şi vocea, şi sensibilitatea.

De aceea a şi fost numită adeseori «Regina muzicii uşoare româneşti». Era foarte cooperantă şi la înregistrări. Amabilă, drăguţă şi... pretenţioasă. Nu se lăsa până nu ieşea ceea ce dorea, ceva deosebit. Nu se grăbea niciodată când era vorba de calitate. Dacă nu ai aceste daruri, nu poţi să fii vedetă şi să fii iubită atâţia ani”. 

Angela Similea s-a luptat în ultimii doi ani pentru moştenirea de familie, un teren de 6.500 de metri pătraţi şi o casă în satul Vişan, comuna Bârnova, în judeţul Iaşi, însă a fost învinsă pe 2 aprilie de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei soţ. Rămasă văduvă în 2011, artista a fost hărţuită de creditori, a pierdut un apartament în Bucureşti pentru datorii de 700.000 € şi încearcă fără succes din 2014 să vândă vila din Belciugatele cu 750.000 de euro.

Aurelian Temişan a venit cu fiica, Jolt Kerestely pe bicicletă

La întâlnirea cu Angela Similea au venit şi cântăreţul Aurelian Temişan (46 de ani) cu fiica lui, Dora (9 ani), care îi moşteneşte vocea şi e atrasă de lumea muzicală, dar şi compozitorul Jolt Kerestely (84 de ani), vechi colaborator al artistei. În ciuda vârstei, Kerestely are o energie de invidiat şi se deplasează rapid prin Bucureşti cu bicicleta pe care a parcat-o nonşalant pe stradă, lângă Magazinul Muzica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net