Angela Similea şi-a serbat ziua la Mănăstirea Ciorogârla

Ultima actualizare:

    2017 Angela Similea  a primit în dar un  tort din marțipan,  garnisit cu  floricele
2017 Angela Similea a primit în dar un tort din marțipan, garnisit cu floricele

Celebra solistă Angela Similea (71 de ani) s-a retras din luminile rampei, în ultima perioadă, din dorinţa de a petrece cât mai mult timp în America, alături de fiul ei, dar şi de cei doi nepoţi. Recent, ea a revenit în ţară, pentru a-şi serba ziua la Mănăstirea Samurcăşeşti-Ciorogârla, de lângă Bucureşti.

După o lungă absenţă din România, solista cu voce de cinci stele şi-a făcut apariţia duminica trecută, pe 9 iulie, chiar de ziua ei, la slujba religioasă de la Mănăstirea Samurcăşeşti din Ciorogârla, locul de suflet al artistei. Aici se află de altfel şi locul de veci al soţului ei, Victor Surdu, care a încetat din viaţă în urmă cu şase ani, după o lungă luptă cu o boală necruţătoare. Solista se îngrijeşte ca, în lipsa ei, mormântul să fie îngrijit şi candela să fie mereu aprinsă.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au intrat în posesia unei fotografii cu Angela, realizată duminica trecută, chiar de ziua ei. Cu zâmbetul inconfundabil la purtător, şi cu o coroniţă de premiant pe creştet, ea ţinea mândră un tort imens, din marţipan, decorat cu florea-soarelui,  pe care l-a împărţit cu pretenii şi cu măicuţele de la mănăstire. Interpreta a fost extrem de volubilă şi de veselă, iar acest lucru se poate observa cu uşurinţă. De când şi-a pierdut sufletul pereche, destinul Angelei Similea s-a schimbat dramatic, ea trecând prin clipe de  coşmar.Rămasă văduvă, artista nu a mai putut suporta umilinţele şi ameninţările că va fi dată afară din conacul cu 16 camere de la Belciugatele, şi l-a scos la vânzare, cu 750.000 de euro. Nu s-au găsit doritori, deşi ea a mai scăzut la preţ cu 100.000 de euro. Când se află în Bucureşti, Angela locuieşte în casa unor prieteni din zona Plevnei. Însă, ea preferă compania fiului ei, Sorin Hilgen, şi a celor doi nepoţi, Grace şi Jan Christian, care locuiesc peste Ocean.

Ileana Şipoteanu schimbă prefixul pe 22 iulie

simeon stalpnicul png

O altă solistă a ”Epocii de Aur”, Ileana Şipoteanu (49 de ani), se pregăteşte să-şi serbeze ziua de naştere. Ea va schimba prefixul pe 22 iulie, însă are o energie adolescentină. Artista a postat recent pe Facebook o fotografie în care se află cocoţată pe două roţi,lăsându-le fanilor şi un mesaj amuzant: ”Aşa se înaintează spre 50. Promit că o să-mi fac şi nişte analize anul acesta, vă salut”. Fanii s-au grăbit să o felicite pentru felul în care arată, dar şi pentru timbrul său vocal. Ileana, stabilită în Constanţa, nu s-a retras din muzică, dimpotrivă, vara aceasta va susţine concerte şi în staţiunile de pe Litoral. Ileana este căsătorită cu vestitul compozitor Dumitru Lupu și au împreună o fiică, Dumitrana. Solista a cunoscut celebritatea în 1987, odată cu lansarea piesei ”Ce mult te-am iubit!”, compoziție a soțului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net