Anna Lesko a pozat sexy sub duș! «Vrei să mă omori?!»

image
Anna Lesko și-a întreținut bronzul pe plajele din Dubai

Anna Lesko nu se lasă! Vedeta continuă seria imaginilor senzuale pe care le publică pe rețelele de socializare, iar urmăritorii virtuali ai acesteia știu deja că în fiecare zi îi așteaptă o nouă poză sexy! Pentru a-și etala bronzul căpătat în vacanță, cântăreața a găsit rețeta perfectă pentru obținerea unor fotografii de succes, pentru care a primit multe complimente din partea admiratorilor ei.

Anna Lesko se simte mândră de bronzul obținut în Dubai, locație unde a plecat în vacanță alături de familie, și a dorit, se pare, să împărtășească acest lucru și cu urmăritorii ei virtuali. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a pozat din nou fără inhibiții, așa cum și-a obișnuit deja fanii, însă de data aceasta a organizat „ședința foto” într-un cadru diferit, pentru ca imaginea să fie mult mai „de efect”. 

Lesko și-a etalat corpul în costum de baie, pozând provocatoare sub duș. Artista este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy vedete autohtone, având în vedere că arată în continuare ca la 20 de ani, chiar dacă timpul a trecut și are și un copil, un băiețel pe nume Adam.

Costumul de baie purtat, de culoare galbenă, a fost ales special pentru a-i pune bronzul în evidență vedetei. Chiar dacă în țară este în continuare iarnă și frigul domnește, Anna Lesko își întreține culoarea ciocolatie a pielii pe plajele din Dubai, unde a plecat alături de iubitul și băiețelul ei. 

image
Anna Lesko, ședință foto sexy pe rețelele de socializare

„Doamne! Vrei să mă omori?!”, „Ești o spelndoare”, „Ești foarte frumoasă și provocatoare!”, „Doamne, arăți splendid”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Deși de această dată Anna a primit aproape numai comentarii pozitive, în dreptul câtorva poze mai deocheate din vacanță, vedeta s-a confruntat recent și cu nemulțumirea fanilor, care au dat de înțeles că unele imagini pe care le publică aceasta pe rețelele de socializare ar fi „prea de tot”. 

Anna Lesko, ședință foto sexy în Dubai

Dacă Anna Lesko a ales să fugă în Dubai pentru a scăpa de vremea urâtă din țară, de comentariile fanilor nu are cum să se ascundă. Imagini care mai de care mai senzuale au stârnit imaginația internauților, însă admiratoarele Annei au cam pus-o la zid pe aceasta, având în vedere că artista a ales să arate pe internet ceea ce ar trebui să vadă doar partenerul ei, în intimitate. „Doamne, dar când vă mai vedem și fețele?! Că de la o vreme vedem doar fundurile...”, a fost unul dintre mesajele fanilor. „Atât poate, atât face”, a comentat un altul, recent. 

image
Anna Lesko, ședință foto sexy pe rețelele de socializareFoto: Instagram
anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss