Anna Lesko, adevăruri dure despre căsătorie: «Mariajul este un compromis drăguţ doar la început»

image
Solista visează să fie surprinsă plăcut în fiecare zi

Solista s-a despărţit acum două luni de Adrian Neniţă (34 de ani), cunoscut ca DJ Vinnie, după o relaţie de opt ani şi se pare că nu regretă absolut deloc.

Anna Lesko (40 de ani) a rămas cu fiul Adam (5 ani) şi cu ideea că relaţiile de lungă durată îi scad pofta de sex. În premieră, Anna şi-a spus părerea despre mariaj pe conturile sociale.

„E drăguţ la început. Se mută împreună. Fac cunoştinţă cu obiceiurile, gusturile, preferinţele şi ciudăţeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun, iar ea face pipi cu uşa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveţi să le accepţi, iar altele sunt ofensive, pur şi simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari şi creşte sentimentul de siguranţă. Începi să dai «raportul» unde eşti, cu cine eşti, ce faci, ce vei face în următoarele zece minute şi până când vă veţi vedea la sfârşitul zilei etc. Familiaritatea asta de multe ori se dovedeşte a fi un antiafrodisiac”, a spus artista, care a divorţat după ce a fost acuzată de infidelitate. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Dmitrii Peskov kremlin.ru
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png